Καλώς ήρθατε

Καλώς ήρθατε

Αναγνώστες

Copyright Apopsinews.blogspot.com. Από το Blogger.
Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Κ.Ε.Λ. Όσα καταγράφησαν στο έκτακτο Δ.Σ.


Μετά από όλα όσα διαδραματίστηκαν στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στις 21/3/2011 σας παραθέτουμε αποσπάσματα και φωτογραφικό υλικό αυτούσια χωρίς καμία δική μας παρεμβολή και σχολιασμό γιατί θεωρούμε ότι η δημαγωγία και ο λαϊκισμός δεν είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της σωστής και σοβαρής ενημέρωσης. Η δική μας άποψη είναι η παρακολούθηση και η αντικειμενική έκθεση των γεγονότων. Η δική σας θέση και κρίση είναι το έναυσμα για την συνέχιση του δικού μας αγώνα για ενημέρωση.






ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΥ (ΔΗΜΑΡΧΟΣ): Η πρόταση των εννέα Συμβούλων της αντιπολίτευσης στερείται της ευθύνης επιχειρηματολογικού υπόβαθρου γιατί εκβιαστικά και χωρίς να προτείνει εναλλακτική λύση, ούτε καν την διαδικασία για την διαμόρφωση εναλλακτικής πρότασης στον σχεδιασμό της πολιτείας για το ΚΕΛ επιμένει στην άρνηση για καθαρά αντιπολιτευτικούς λόγους προσπαθώντας να αποδυναμώσει την Δημοτική Αρχή και την τοπική κοινωνία στην προσπάθεια μας να επιβάλουμε μια λύση που θα είναι πραγματοποιήσιμη και συγχρόνως θα προστατεύει το περιβάλλον και την υγεία των κατοίκων του Δήμου μας.

Δεν προτιθέμεθα να είμαστε όμηροι ούτε της πολιτείας ούτε όσων με τσαμπουκά προσπαθούν να συκοφαντήσουν την Δημοτική Αρχή και να επιβάλουν καταστροφικές για τον τόπο λύσεις. Με σύμμαχο μας όσους πραγματικά θέλουν να δοθεί λύση θα την δώσουμε σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχουν διατυπωθεί στο πρόγραμμα μας και συσπειρώνουν τη μεγάλη πλειοψηφία της τοπικής κοινωνίας, όπως αποδείχτηκε και με το αποτέλεσμα των εκλογών



ΚΑΣΙΜΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Αν και κατά πόσο η αντιπολίτευση θα σας βάλει τρικλοποδιές, όπως το έκανε όπως είπατε στο Τεχνικό Πρόγραμμα, αλλά και σήμερα είναι άλλο θέμα…. Το έχουμε ξαναπεί, εγώ προσωπικά, σε αυτήν την αίθουσα, για το συγκεκριμένο θέμα, πριν από δυο μήνες ψηφιστήκατε. Είχατε μια πρόταση για την επίλυση της αποχέτευσης,. Φέρτε την τώρα και εμείς θα συμπαρασταθούμε να την υλοποιήσετε. Πάρτε Απόφαση που να λέει απορρίπτουμε την μελέτη της ΕΥΔΑΠ για το ΚΕΛ βορείων Μεσογείων, ζητάμε την ακύρωση της χωροθέτησης στο Πλατύ Χωράφι και την εκβολή του αγωγού επεξεργασμένων λυμάτων στο ακρωτήρι Βελάνι στην παραλία της Αρτέμιδος.



ΜΑΡΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Σκοπός μου δεν είναι να κάνω μια στείρα αντιπολίτευση, επίσης, διαχωρίζομαι από οποιεσδήποτε πρακτικές που έχουν σαν σκοπό να προβληθεί κάποιος. Σκοπός δεν είναι προβληθώ μέσα από αυτήν την διαδικασία. Σκοπός μου είναι να μην υποθηκεύσουμε το μέλλων για τις επόμενες γενιές, γιατί είναι κάτι που θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά και με πολύ μεγάλο τίμημα. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί θα πρέπει να δεχτούμε, αυτό που είπε ο Λιακόπουλος, ότι αυτό γίνεται στην Βαρκελωνη. Τι σημαίνει; Ότι εμείς είμαστε πολίτες β΄ κατηγορίας; Και στην Βαρκελώνη που πρόκειται για έναν βιολογικό καθαρισμό, ο οποίος καλύπτει δυόμισι εκατομμύρια κατοίκους, έχει την δυνατότητα επεξεργασίας τετρακόσιων είκοσι χιλιάδων κυβικών μέτρων ημερησίως, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι εκατόν είκοσι κυβικά ανά ώρα παράγονται για πόσιμο νερό και δεκατέσσερις χιλιάδες τετρακόσια κυβικά παράγονται ανά ώρα για εμπλουτισμό του υδροφόρου ορίζοντα.





ΔΑΝΕΖΗΣ: Πρέπει δηλαδή να απορρίψουμε την συγκεκριμένη μελέτη της ΕΥΔΑΠ η οποία δεν διασφαλίζει τη χωροθέτηση μακριά από οικισμούς και δεν διασφαλίζει αξιοποίηση των υγρών αποβλήτων με άλλες μεθόδους, όπως είναι η άρδευση και ο εμπλουτισμούς του υδροφόρου ορίζοντα.



ΡΑΦΑΗΛ ΝΙΚ.: Επιμένω στην Θέση που είχα και στο προηγούμενο Δ.Σ. Τα λύματα να πάνε μέσα στο αεροδρόμιο. Έχει δυο βιολογικούς τρίτου βαθμού



ΤΟΥΝΤΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ: Εκτιμώ, για να το κλείνω το θέμα όπως είπε και ο κύριος Ραφαήλ για το αεροδρόμιο. Μην γελάμε με την ιστορία του αεροδρομίου. Στον χώρο του αεροδρόμιο, που ξέρετε ότι έχουν απαλλοτριωθεί 16.800 στρέμματα, ανεξάρτητα με τους βιολογικούς που λειτουργούν, ως χώρος μπορεί αυτή τη στιγμή αυτή τη στιγμή να παραχωρηθεί χώρος του αεροδρομίου στο κομμάτι το απαλλοτριωμένο να γίνει εκεί το ΚΕΛ. Από εκεί και πέρα το θέμα της εκβολής θα πρέπει να δούμε κατά πόσο μπορεί αυτή τη στιγμή να μην υπάρχει αποδέκτης στη θάλασσα.



ΑΠΟΣΠΟΡΗΣ: Μπορεί να γίνει το ΚΕΛ, μπορεί να γίνει οτιδήποτε, αλλά θέλουμε να γίνει σύντομα, να γίνει σετ τέσσερα χρόνια, σε πέντε χρόνια, να ολοκληρωθεί, όχι σε σαράντα χρόνια. Η συνεργασία για την ευημερία των Σπάτων και ης Αρτέμιδος αναλώνεται σε μικροσυμφεροντολογικές και μικροπολιτικές αντιπαλότητες. Παραμένει κλειστή σε τοπικό επίπεδο τόσο η καινοτομία, όσο και το σκεπτικό για υγιείς ανάπτυξη. Μια τοπική κοινωνία εγκλωβισμένη στο χτες και απρόθυμη να κινηθεί στο αύριο και στο μέλλον.



ΖΗΣΗ ΜΑΡΙΑ: θέλω η παράταξη μου αυτή τη φορά να πει ένα πράγμα. Νέα μελέτη, νέα χωροθέτηση, νέο σκεπτικό. Δεν είμαστε έρμαια της πολιτείας. Είμαστε η πολιτεία και η πολιτεία πρέπει να μας ακούσει. Αν εμείς δεν συμφωνήσουμε με την πολιτεία δεν θα γίνει ποτέ ΚΕΛ.



ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ: Κανένας δεν θα επηρεάσει τον τόπο μας, το περιβάλλον και την υγεία μας. Σήμερα πρέπει να πάρουμε απόφαση και να πούμε δυο μεγάλα και ξεκάθαρα όχι. Όχι στο γιγάντιο ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι. Όχι στον αγωγό εκβολής των προϊόντων στη θάλασσα μας. Όσο για τους φορείς, οφείλω να πω πως δεν λειτουργούν με τσαμπουκά, αλλά προσπαθούν εναγωνίως να κάνουν το καλύτερο για τον τόπο τους. Η αγωνία τους είναι έντονη, όχι οι τρόποι τους κακοί.



ΜΠΟΤΖΙΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Οι φορείς όλων των συλλόγων χάνουν ώρες από την προσωπική τους ζωή και χάνουν από την τσέπη τους πολλά χρήματα για να τρέχουν για το καλό της πόλης. Για το θέμα τώρα του ΚΕΛ, είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ζήτημα και πρέπει να σκεφτούμε τον τόπο μας και μόνο αυτόν. Σε καμία περίπτωση να αποδεχτούμε τα λύματα να εκβάλουν στη θάλασσα μας. Δεν πρέπει με τίποτα να δεχτούμε τα λύματα των άλλων πόλεων, πάρα μόνο ένα βιολογικό καθαρισμό μικρό, αποκλειστικά για τον δικό μας τον Δήμο. Πρόταση μελέτης υπάρχει από το 2006 του κυρίου Κασίμη και του κυρίου Θανάση του Τούντα που δεν προχώρησε.



ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ (ΠΡΟΕΔΡ. ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΠΑΤΩΝ):
Θέλουμε καινούρια, σύγχρονη μελέτη, δεν συμφωνούμε με την οριστική χωροθέτηση στο Πλατύ Χωράφι και εμείς. Ούτε με τα απόβλητα να πέφτουν στη θάλασσα. Άρα συμφωνούμε όλοι σε ένα σύγχρονο αποχετευτικό σύστημα. Εκείνο που χρειάζεται κατά την γνώμη μου είναι η σωστή ενημέρωση του κόσμου και των φορέων από ειδικούς επιστήμονες σε μια δημόσια διαβούλευση.



ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ: Υπενθύμιση μιας απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Αρτέμιδος, η οποία ήταν πολύ πρόσφατη και αυτή η απόφαση βγήκε το καλοκαίρι του 2010. Υπήρξε λοιπόν μια ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αρτέμιδος για το θέμα της αποχέτευσης των αστικών λυμάτων. Η απόφαση αυτή για όσους την θυμούνται, την έχω και στην διάθεση τους, ταυτίζεται με τα δεκαέξι σημεία που προτείνουμε σαν όρους και προϋποθέσεις για την κατασκευή ενός σύγχρονου συστήματος που θα σέβεται το περιβάλλον και την υγεία των κατοίκων Αυτοί οι οροί διαμορφώθηκαν από επιτροπή στην οποία συμμετείχαν όλα τα πολιτικά κόμματα και το ΚΚΕ με το κύριο Δανέζη, ο οποίος ήταν ο μόνος που εξέφρασε μια διαφορετική άποψη, μας την είπε και σήμερα, και όλες οι Δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Αρτέμιδος. Όλα τα κόμματα λοιπόν, όλες οι παρατάξεις, όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι συμφώνησαν σε ένα κείμενο, που δεν ανέφερε ποτέ στεγνά όχι στο Πλατύ Χωράφι, όχι στο Βελάνι. Ούτε κανείς το πρότεινε αυτό να μπει μέσα στο συγκεκριμένο κείμενο στην επιτροπή ή στο Δημοτικό Συμβούλιο.



ΜΑΡΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ: Σας παραθέτουμε την εισήγηση που αποτελεί και τη πρόταση που τέθηκε για την Β’ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ με την τροποποίηση που έκανε ο Αντιδήμαρχος.



Κύριε Γενικέ, μελετήσαμε προσεκτικά τις θέσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης επί της υπ’ αριθ. 13/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος.

Προκαταβολικά θέλουμε να επισημάνουμε πως οι απόψεις που εκφράζονται με το από 4/3/2011 έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης βρίσκονται πολύ μακριά από την άποψη του Δημοτικού Συμβουλίου και αποκλίνουν παρασάγκας από αυτά που στις επανειλημμένες συναντήσεις είχαμε συζητήσει.

Πολλά δε σημεία του απαντητικού σας εγγράφου είναι γενικόλογα, ασαφή, αδιευκρίνιστα και δεν απαντούν ευθέως στην αγωνία του Δήμου να λύσει το αποχετευτικό πρόβλημα με τρόπο που θα προστατευτεί την δημόσια υγεία και θα σέβεται ταυτόχρονα το περιβάλλον.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάποια από τα σημεία της εν λόγω απόφασης του Δημοτικού Συμβούλου που αφορούν κυρίως τον τρόπο κατασκευής και λειτουργίας του κέντρου επεξεργασίας, όπως η μορφή των εγκαταστάσεων κλειστού ή ανοικτού τύπου, απορρίπτονται από το απαντητικό σας έγγραφο, παρόλο που επί της ουσίας γίνονται αποδεκτά από την εισηγητική έκθεση έργων αποχέτευσης ακαθάρτων της Διεύθυνσης Μελετών της ΕΥΔΑΠ, που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2010.

Πιο συγκεκριμένα, δεν σχολιάζουμε τα σημεία ένα, δυο και τρία του απαντητικού, που με την δαμόκλειο σπάθη του περιορισμένου χρόνου για νέες μελέτες χωροθετήσεις επιμένετε στην χωροθέτηση του ΚΕΛ στη θέση Πλατύ Χωράφι.

Για το σημείο τέσσερα, που αφορά την τριτοβάθμια ή μη επεξεργασία, συμφωνούμε απερίφραστα για την πρόβλεψη προχωρημένης τριτοβάθμιας επεξεργασίας σε βιοαντιδραστήρες μεμβρανών.

Για το σημείο πέντε, δεν μας ικανοποιεί η ευχή της λεκτικής υποστήριξης του αιτήματος. Ζητούμε την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος που θα διασφαλίζει αναβαθμίζοντας τις χρήσεις γης γύρω από το ΚΕΛ.

Για το σημείο έξι, που αφορά την επεξεργασία της λυματολάσπης, συμφωνούμε και ζητούμε παράλληλα τη εξέταση δυνατότητας κατασκευής μονάδας παραγωγής ενέργειας.

Για το σημείο επτά διαφωνούμε ριζικά. Η μόνη αποδεκτή λύση είναι η πλήρης κάλυψη των δεξαμενών και των εγκαταστάσεων.

Για το σημείο οκτώ εκφράζουμε τις επιφυλάξεις, αναμένοντας την εξέταση της μελέτης «Μαθηματική προσομοίωση της υδροδυναμικής του νότιου Ευβοϊκού κόλπου».

Για το σημείο εννέα, θεωρούμε ακρογωνιαίο το ζήτημα της παράλληλης κατασκευής των εσωτερικών δικτύων των Σπάτων και της Αρτέμιδος συμπεριλαμβανομένων και των εκτός σχεδίου διαμορφωμένων οικισμών.

Για το σημείο δέκα, το οποίο αφορά τα ζητήματα των βιομηχανικών αποβλήτων, συμφωνούμε με την επισήμανση που έχει γίνει από το απαντητικό έγγραφο και είναι ίσως το μόνο που μας ικανοποιεί μαζί με το σημείο της τριτοβάθμιας επεξεργασίας.

Για το σημείο έντεκα απαιτείται η ενσωμάτωση της μελέτης του δικτύου άρδευσης και πυρόσβεσης στην κεντρική μελέτη και η ταυτόχρονη κατασκευής του έργου μαζί με το αρδευτικό και το δασοπυροσβεστικό δίκτυο.

Για το σημείο δώδεκα έχουμε επιφυλάξεις και αναμένουμε την έκδοση της ΚΥΑ. Είναι το θεσμικό πλαίσιο για την άρδευση.

Για το σημείο δεκατρία δεν αρκεί η συμμέτοχη εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης στην επιτροπή αξιολόγησης για την ανάθεση. Η ουσιαστική συμμέτοχη της αυτοδιοίκησης διασφαλίζει την λειτουργία του συστήματος σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις τεχνικές δεσμεύσεις και αυτή η συμμέτοχη δεν περιορίζεται μόνο στην ανακατασκευαστική περίοδο. Αδιαπραγμάτευτη θέση μας αποτελεί η συμμέτοχη στην λειτουργία μας ο δημόσιος έλεγχος που θα πρέπει θεσμικά να κατοχυρωθεί.

Για το σημείο δεκατέσσερα η απάντηση στο πρώτο σκέλος είναι ασαφής. Για το σημείο δεκαπέντε που αφορά τις περιπτώσεις της αστοχίας και της τεχνικής ανεπάρκειας, θα θέλαμε απλά να επισημάνουμε, υποβάλλοντας ένα ερώτημα ταυτόχρονα. Εφόσον οι τεχνικές προδιαγραφές διασφαλίζουν την τριτοβάθμια επεξεργασία της εγκατάστασης, που θα λειτουργήσει χωρίς αστοχίες και ανεπάρκειες, σε τι εξυπηρετεί ο αγωγός εκβολής;

Για το σημείο δεκαέξι που αφορά την πρόσληψη τεχνικού σύμβουλου. Δεν αναφερόμαστε στον θεσμικό σύμβουλου του έργου με βάση την προκήρυξη, αλλά στην ουσιαστική συμμέτοχη τεχνικού συμβούλου εξειδικευμένου με κύρος και εμπειρία για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου.

Στο τέλος των επισημάνσεων κύριε Γενικέ θα θέλαμε να δηλώσουμε απερίφραστα πως το εν λόγω έργο θα πρέπει να γίνει με όρους και προϋποθέσεις που θα είναι σύμφωνες με όλες εκείνες τις προδιαγραφές που θα σέβονται το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία. Οι λόγοι της οικονομικής στενότητας δεν δικαιολογούν εκπτώσεις τεχνικές. Σας καλούμε να επανεξετάσετε τις θέσεις σας στο πλαίσιο της υπ’ αριθ. 13/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων-Αρτέμιδος που εγγυώνται την επίλυση του προβλήματος που απασχολεί επί σειρά ετών την τοπική κοινωνία. Σε διαφορετική περίπτωση την ευθύνη θα την έχει αποκλειστικά η πολιτεία και η ευθύνη αυτή θα γίνει γνωστή άμεσα στα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η τοπική κοινωνία απαιτεί λύση του προβλήματος τώρα. Λύση χωρίς εκπτώσεις και περιορισμούς».

Κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, μελετήσαμε πολύ προσεκτικά, με την βοήθεια των ειδικών επιστημόνων, την επίσημα απάντηση της πολιτείας στα δεκαέξι σημεία τα οποία προανέφερα. Δεκαέξι σημεία τα οποία είχε θέσει το Δημοτικό Συμβούλιο ως όρους και προϋποθέσεις για την κατασκευή ενός σύγχρονου αποχετευτικού συστήματος αστικών λυμάτων που θα σέβεται το περιβάλλον και την υγεία των κατοίκων του Δήμου μας και μετά την μελέτη αυτή διαπιστώσαμε τα ακόλουθα:

Οι απαντήσεις της πολιτείας απορρίπτουν τα περισσότερα και τα βασικότερα σημεία της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Καθίσταται σαφές ότι ο σχεδιασμός του ΚΕΛ παραμένει ο ίδιος, όπως ήταν το 2003, με επουσιώδεις βελτιώσεις που δεν αλλάζουν όμως τα βασικά χαρακτηριστικά του.

Η απόρριψη των θέσεων του Δημοτικού Συμβουλίου δεν βασίζεται σε τεκμηρίωση της διαφορετικής άποψης που έχει η πολιτεία, αλλά σε καθαρά οικονομικούς λόγους τέτοιους ώστε να ελαχιστοποιηθεί το κόστος κατασκευής και λειτουργίας του έργου.

Κατόπιν των ανωτέρω προτείνουμε:

Την απόρριψη του προτεινόμενου από την πολιτεία σχεδιασμού του ΚΕΛ, όπως αυτός εκφράζεται μέσα από το 4/3/2011 εγγράφου του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

Καλούμε την πολιτεία να προχωρήσει στην επίλυση του προβλήματος μέσα στο πλαίσιο της υπ’ αριθ. 13/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος. και πιο συγκεκριμένα την εκπόνηση νέας περιβαλλοντικής μελέτης.

Συνεχίζουμε την διαδικασίας της διαβούλευσης με την τοπική κοινωνία, ώστε με την συνεργασία ειδικών επιστημόνων να διαμορφωθεί μια πρόταση που θα είναι εφικτή και θα λύνει οριστικά το πρόβλημα της αποχέτευσης των αστικών λυμάτων.

Προσφεύγουμε στην Διεύθυνση περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κοινοποιούμε τις θέσεις του Δήμου στα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ταυτόχρονα εγκαλούμε τις Ελληνικές αρχές γιατί δεν προχωρούν στην επίλυση του προβλήματος με όρους και προϋποθέσεις που σέβονται το περιβάλλον και την υγεία των κατοίκων ενώ δεν αποδέχονται τις τεχνικές προδιαγραφές που απαιτεί μια σύγχρονη λειτουργία ενός πολλαπλά σημαντικού έργου.





Η Α’ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ «ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ»





Γκίκας Κωνσταντίνος – Πρόεδρος Δ.Σ. ΠΑΡΩΝ



Στάμου Δημήτριος – Γραμματέας Δ.Σ. ΠΑΡΩΝ



Μαργέτης Αθανάσιος – Αντιδήμαρχος ΠΑΡΩΝ



Σερέτης Χρήστος – Αντιδήμαρχος ΠΑΡΩΝ



Μάρκου Χρήστος – Αντιδήμαρχος ΠΑΡΩΝ



Πουλάκης Πέτρος – Αντιδήμαρχος ΠΑΡΩΝ



Γκινοσάτης Γεώργιος – Αντιδήμαρχος ΠΑΡΩΝ



Κουλοχέρης Γεώργιος ΠΑΡΩΝ



Μπέκας Γεώργιος ΠΑΡΩΝ



Μάρκου Παναγιώτα ΠΑΡΩΝ



Αποσπόρης Ευάγγελος ΠΑΡΩΝ



Γεωργάκης Αντώνιος ΠΑΡΩΝ



Μαργέτη Αφροδίτη ΠΑΡΩΝ



Κρόκος Νικόλαος ΠΑΡΩΝ



Λιανός Κωνσταντίνος ΠΑΡΩΝ



Σωτηρόπουλος Αλκιβιάδης ΠΑΡΩΝ



Κασίμης Γεώργιος ΝΑΙ



Ντουρντουρέκα Καλομοίρα ΝΑΙ



Μποτζιολής Δημήτριος ΝΑΙ



Τσαντήλας Χρήστος ΝΑΙ

Μάρκου Δημήτριος ΝΑΙ



Τούντας Αντώνιος ΝΑΙ



Ραφτοπούλου Άννα ΝΑΙ



Δανέζης Ευάγγελος ΝΑΙ



Ζήση Μαρία ΠΑΡΩΝ



Ραφαήλ Νικόλαος ΑΠΩΝ



Κατραμάδος Σταύρος ΝΑΙ



ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΠΑΡΩΝ



ΡΗΓΑΣ ΑΠΩΝ



Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΜΕ 18 ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ 9 ΝΑΙ





Η Β’ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ «ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ»





Γκίκας Κωνσταντίνος – Πρόεδρος Δ.Σ. ΝΑΙ



Στάμου Δημήτριος – Γραμματέας Δ.Σ. ΝΑΙ



Μαργέτης Αθανάσιος – Αντιδήμαρχος ΝΑΙ



Σερέτης Χρήστος – Αντιδήμαρχος ΝΑΙ



Μάρκου Χρήστος – Αντιδήμαρχος ΝΑΙ



Πουλάκης Πέτρος – Αντιδήμαρχος ΝΑΙ



Γκινοσάτης Γεώργιος – Αντιδήμαρχος ΝΑΙ



Κουλοχέρης Γεώργιος ΝΑΙ



Μπέκας Γεώργιος ΝΑΙ



Μάρκου Παναγιώτα ΝΑΙ



Αποσπόρης Ευάγγελος ΝΑΙ



Γεωργάκης Αντώνιος ΝΑΙ



Μαργέτη Αφροδίτη ΝΑΙ



Κρόκος Νικόλαος ΝΑΙ



Λιανός Κωνσταντίνος ΝΑΙ



Σωτηρόπουλος Αλκιβιάδης ΝΑΙ



Κασίμης Γεώργιος ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ



Ντουρντουρέκα Καλομοίρα ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ



Μποτζιολής Δημήτριος ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ



Τσαντήλας Χρήστος ΟΧΙ



Μάρκου Δημήτριος ΟΧΙ



Τούντας Αντώνιος ΠΑΡΩΝ



Ραφτοπούλου Άννα ΟΧΙ



Δανέζης Ευάγγελος ΟΧΙ



Ζήση Μαρία ΝΑΙ



Ραφαήλ Νικόλαος ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ



Κατραμάδος Σταύρος ΟΧΙ



ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ



ΡΗΓΑΣ ΝΑΙ







Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ. ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΡΚΟΥ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΜΕ 17 ΝΑΙ ΚΑΙ 5 ΟΧΙ




ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!!!




Που θα τη βρείτε

Η Φωτό Μου
Μηνιαία Τοπική Εφημερίδα
Διανέμεται στους εξής Δήμους: Αρτέμιδας, Σπάτων, Ραφήνας
Προβολή πλήρους προφίλ

Πρωτοσέλιδα