Καλώς ήρθατε

Καλώς ήρθατε

Αναγνώστες

Copyright Apopsinews.blogspot.com. Από το Blogger.
Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Παλαιστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ραφήνας & Περιχώρων

Παλαιστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ραφήνας & Περιχώρων


Ραφήνα, 20/03/2011

Δελτίο Τύπου

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η «Ανοιξιάτικη Φιλική Συνάντηση Πάλης « Παλεύω και κάνω Φίλους» στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της αίθουσας πάλης «Παράσχος Μπόρας» του «Άτλα Καλλιθέας» .

Η εκδήλωση είχε ως κύριο στόχο την γνωριμία των αθλητών αλλα και την συσφιξη των σχέσεων των συνδιοργανωτών συλλόγων οι οποίοι ήταν οι:

• Παλαιστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ραφήνας και Περιχώρων






• Οι Παλαιστικοί Όμιλοι Διρφύων - Μεσσαπίων (Παλαιστικός Όμιλος Ψαχνών, ΑΓΕ Ψαχνών και ο Αθλητικός Σύλλογος Πολιτικών)

• Ο Σύλλογος «Άτλας Καλλιθέας»*

Εκτός των διοργανωτών συλλόγων έλαβαν μέρος αθλητές των συλλόγων «Θησέας Περιστερίου» και «Άθλεση Ίλιου».

Τουλάχιστον 100 Αθλητές από 4ων ετών μέχρι και 16 ετών και μια κερκίδα γεμάτη από ενθουσιώδης γονείς και φίλους της πάλης έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Η διοργάνωση άψογη, με την επιμέλεια και συντονισμό των πρωταθλητών ολυμπιονικών και προπονητών μας, Φανής Ψαθά και Βασίλη Κολλάρου.

Παρουσιαστής της συνάντησης ο Πρόεδρος του Παλαιστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ραφήνας και Περιχώρων και Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου, Παναγιώτης Σπανόπουλος. και οργανωτική επιτροπή, οι Μαρία Κοπανά (Ταμίας του Π.Π.Σ.Ρ.& Π) και ο Γιώργος Πρατζίκος (Γ.Γ. του Παλαιστικού Ομίλου Ψαχνών). Διαιτητές των αγώνων ήταν οι κ.κ. Καραμπέλας Γεώργιος, Λιάκος Χρήστος και Μουστακίδης Γεώργιος και γιατροί των αγώνων ήταν οι κ.κ. Τσακιρίδης Ιωάννης, Εκπαιδευτής ΕΚΑΒ, Σταματόπουλος Γεώργιος και Σιδηράς Γεώργιος οι οποίοι παρείχαν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την καθιερωμένη παρέλαση των αθλητών και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Στην συνέχεια ακολούθησε ο όρκος των αθλητών και η ακολούθησε το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας με παράλληλη πάλη σε δύο παλαίστρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και τιμήθηκαν και από τους διοργανωτές, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης (ΕΟΦΠ)κος Κώστας Θάνος, ο Ολυμπιονίκης της Πάλης και εγγονός του ιδρυτή του Άτλαντα Καλλιθέας Παράσχου Μπόρα Ηρακλής Δεσκουλίδης, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Παυλίδου Εύα, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Καμπανάρη Σοφία και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής και επί σειρά ετών προπονητής Εθνικών ομάδων Γιάννης Ταμπουνίδης.

Η συνάντηση έληξε με την απονομή τιμητικών βραβείων και μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, με την ευχή η συνάντηση να καθιερωθεί και στο μέλλον.



Που θα τη βρείτε

Η Φωτό Μου
Μηνιαία Τοπική Εφημερίδα
Διανέμεται στους εξής Δήμους: Αρτέμιδας, Σπάτων, Ραφήνας
Προβολή πλήρους προφίλ

Πρωτοσέλιδα