Καλώς ήρθατε

Καλώς ήρθατε

Αναγνώστες

Copyright Apopsinews.blogspot.com. Από το Blogger.
Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Συγκροτήθηκε η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος

Το σύνολο των φορέων λοιπόν που εκπροσωπούνται είναι είκοσι έξι και είναι εμπορικοί και οικονομικοί φορείς, ο Σύνδεσμος Εμπόρων Βιοτεχνών Επαγγελματιών Αρτέμιδος, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Σπάτων, ο Επαγγελματικός Αλιευτικός Σύλλογος η Άρτεμις, ο Αγροτικός Αμπελουργικός Συνεταιρισμός Σπάτων, η Ένωση Ιδιοτήτων Ακίνητων Σπάτων-Αρτέμιδος.


Από τους επιστημονικούς συλλόγους και φορείς είναι: Ο Σύλλογος Διπλωματούχων και Πτυχιούχων Μηχανικών Αρτέμιδος, ο Όμιλος Προβληματισμού Αρτέμιδος-Σπάτων, οι εργαζόμενοι του Δήμου μέσα από την εκπροσώπηση του Σωματείου Δημοτικών Υπαλλήλων Αρτέμιδος και του Συλλόγου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων του Δήμου Σπάτων. Από τις περιβαλλοντικές οργανώσεις το Πανελλήνιο Σωματείο Περιβαλλοντική Αρμονία. Από τις ενώσεις και τους συλλόγους γονέων η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αρτέμιδος και οι δυο σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Σπάτων με ισόποση συμμέτοχη.

Από τα αθλητικά σωματεία, φορείς και συλλόγους, ο Αήττητος των Σπάτων και ο Αθλητικός Όμιλος Άρτεμις.

Από τις εθελοντικές οργανώσεις, η εθελοντική ομάδα αντιμετώπισης καταστροφών Ε.Ο.Μ.Α.Κ.

Από τους εξωραϊστικούς και εθνικοτοπικούς συλλόγους και φορείς, η Ομοσπονδία Εξωραϊστικών και εκπολιτιστικών συλλόγων Αρτέμιδος Αττικής με τρία μέλη, ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Πράσινου Λόφου Αρτέμιδος με ένα, ο Σύλλογος Κρητών Αρτέμιδος Αττικής με ένα, ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Σπάτων «Ο Καραϊσκάκης» με ένα, ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Χριστούπολης με ένα. Οι αντιπρόσωποι των πέντε φορέων, της Αγίας Κυριακής, της Ενότητας δηλαδή της «Προόδου», των Ηπειρωτών, του «Ήμερου Πεύκου» και των Πελοποννησίων
Από το φιλοζωικές οργανώσεις και τα σωματεία, το Φιλοζωικό Περιβαλλοντικό Πολιτιστικό Σωματείο Σπάτων και το Φιλοζωικό Σωματείο Αρτέμιδος Αττικής.

Από άλλες κοινωνικές οργανώσεις, ο Σύλλογος Γυναικών Αρτέμιδος «Αλληλεγγύη» και ο Σύλλογος Γυναικών Σπάτων, το δεκαπενταμελές μαθητικό συμβούλιο των Σπάτων και το Δεκαπενταμελές Μαθητικό Συμβούλιο της Αρτέμιδος.

Οι δημότες μετα απο δημόσια κλήρωση είναι:
Λοιπόν τα ονόματα είναι, τα τακτικά: Κατσαρού Θεοδοσία, Παπαναστασίου Σταμάτιος, Γκινοσάτης Πέτρος του Κωνσταντίνου, Στάικου Μελπομένη του Αλέξανδρου, o εκδότης Γλαβάς Ανδρέας του Χρήστου, Κονταξάκης Μανώλης, Λύτρα Αθήνα του Ιωάννη, Παπαοικονόμου Χριστίνα, Παπακωνσταντίνου Παναγιώτης, Τούντας Σπυρίδωνας, Σιδέρη Γεωργία, Αδάμ Αικατερίνη.


Και αναπληρωματικά: Γερανιός Εμμανουήλ του Φωτίου, Βλάχος Ηλίας του Γεωργίου, Αρμυρός Σπύρος, Μαργέτης Λουκάς του Βασιλείου, Πούλιος Ιωάννης, Τούντα Ελένη του Γεωργίου, Τόλια Ασημίνα, Ψυχογιού Φωτεινή, Παπανδρώνη Μαρία του Γεωργίου, Αντωνόπουλος Δημήτριος, Ραφτόπουλος Ιωάννης και Βολανάκης Γεώργιος.




Που θα τη βρείτε

Η Φωτό Μου
Μηνιαία Τοπική Εφημερίδα
Διανέμεται στους εξής Δήμους: Αρτέμιδας, Σπάτων, Ραφήνας
Προβολή πλήρους προφίλ

Πρωτοσέλιδα