Καλώς ήρθατε

Καλώς ήρθατε

Αναγνώστες

Copyright Apopsinews.blogspot.com. Από το Blogger.
Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ << ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ>> ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΑΡΤΕΜΙΔΑ 30/01/2011

Συμπολίτες

Το 2001, συμπληρώνονται 10 χρόνια λειτουργίας του Ελ. Βενιζέλος, ενός πολυδιαφημισμένου και μεγαλεπήβολου έργου που όμως αποδείχτηκε μια κακοστημένη εμποροπανήγυρη.

Μοναδικός στόχος της Διοίκησης του ΔΑΑ όλα αυτά τα χρόνια, ήταν η μεγιστοποίηση του κέρδους τους εις βάρος του περιβάλλοντος και της υγείας των πολιτών, ενώ δεν υπήρξε καμία ουσιαστική μέριμνα, για την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών προβλημάτων που δημιουργεί η ανεξέλεγκτη λειτουργία του.

Αντίθετα, μοναδική μέριμνα των υπεύθυνων του ΔΑΑ, ήταν πάντα η συστηματική απόκρυψη των πραγματικών μεγεθών και της ηχορύπανσης και της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και της μόλυνσης της θάλασσας μας.

Οι εναγώνιες εκκλήσεις των θιγόμενων κατοίκων, οι κινητοποιήσεις , οι μετρήσεις των πιστοποιημένων μηχανημάτων που τοποθέτησε το σωματείο μας, οι καταγγελίες της Νομαρχίας, οι μελέτες του Αστεροσκοπείου Αθηνών και της εξειδικευμένης εταιρείας ακουστικών μελετών (ΕΜΑ) αγνοήθηκαν προκλητικά.

Σε πολυτελή φυλλάδια με βαρύγδουπους τίτλους περί εταιρικής και κοινωνικής υπευθυνότητας, διαφημίζεται θρασύτατα η ευαισθησία της εταιρείας και εξαγγέλλονται μελλοντικά σχέδια δράσης ( άραγε πόσο μελλοντικά αφού 10 χρόνια τώρα δεν έχει γίνει τίποτα;).

Εμείς, οι πολίτες της Αρτέμιδος και των Σπάτων που υφιστάμεθα το σύνολο των αρνητικών επιπτώσεων από την ανεξέλεγκτη λειτουργία του ΔΑΑ και είδαμε την ποιότητα της ζωής μας να μειώνεται δραματικά, ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΛΕΕΙΝΕΣ ΦΤΗΝΕΣ ΕΞΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΑΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ: ανταμοιβές - χρηματοδοτήσεις - προσφορές - χορηγίες.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΕΣ

Δεν είμαστε πολίτες Β διαλογής, ούτε επαίτες των δήθεν φιλεύσπλαχνων χορηγιών τους.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ του δικαιώματος για συνθήκες ζωής όμοιες με αυτές των υπόλοιπων Ελλήνων πολιτών ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Δηλώνουμε ότι θα είμαστε παρόντες και διαμαρτυρόμενοι, σε όλες τις φιέστες που θα διοργανωθούν για να γιορταστούν τα 10 χρόνια ανεξέλεγκτης λειτουργίας και της εις βάρος μας κερδοσκοπίας.





ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

<< ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ>>



Που θα τη βρείτε

Η Φωτό Μου
Μηνιαία Τοπική Εφημερίδα
Διανέμεται στους εξής Δήμους: Αρτέμιδας, Σπάτων, Ραφήνας
Προβολή πλήρους προφίλ

Πρωτοσέλιδα