Καλώς ήρθατε

Καλώς ήρθατε

Αναγνώστες

Copyright Apopsinews.blogspot.com. Από το Blogger.
Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΙΩΣΗ-------->ΠΕΡΥΣΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ......ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΙΩΠΗ!!!

Είναι απορίας άξιο…… Πέρυσι αγοράστηκαν εκατομμύρια εμβόλια για να αντιμετωπιστεί ο Iός (H1N1) ή αλλιώς γνωστός ως Γρίπη των χοίρων ή στα αγγλικά influenza A(H1N1), φέτος καμία επιπλέον παραγγελία δεν έγινε εκτός των προβλεπόμενων αντιγριπικών εμβολίων. Δαπανήθηκαν εκατομμύρια Ευρώ για την αγορά και την διάθεση στον ΕΟΦ και δυστυχώς λίγοι ήταν αυτοί που εμβολιάστηκαν….Επεστράφησαν?? Ποιος ξέρει….!!! Φέτος θεωρείται από τους Ιατρούς ως μια από τις δυσκολότερες περιόδους έξαρσης Ιώσεων που δεν είναι άλλος εκτός από τον Υιό (H1N1), παρ’ όλα αυτά ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ…..Γιατί??


Τα σχολικά τμήματα πέρυσι έκλειναν και μαζί με αυτά ακόμα και ολόκληρο το σχολείο όταν τα κρούσματα έφτανα στα 7 ανά τμήμα…. Η κατάσταση που βιώνουμε σήμερα είναι χειρότερη… Ως και τραγική, άδειασαν τα σχολεία από άρρωστα παιδιά, στις Δημ. Υπηρεσίες ένα 20 % απουσιάζει λόγω ασθένείας, θανατηφόρα κρούσματα ανεπίσημα φτάσανε στα 11, καμία δήλωση, καμία ειδοποίηση, καμία ενημέρωση……..

Προς Θεού δεν θέλουμε να κινδυνολογήσουμε, ούτε να τρομάξουμε τον κόσμο, εξάλλου όλοι το βλέπουμε και οι περισσότεροι το ζούμε. Δεν είναι φοβερό το γεγονός ότι φέτος με τις ίδιες αλλά και σχεδόν με χειρότερες συνθήκες κανείς δεν αντιδρά, κανείς δεν ενημερώνει!!! Δεν παραλαμβάνουμε «ΕΙΔΙΚΑ» εμβόλια, δεν δαπανούμε χρήματα συνεπώς…… δεν ενημερώνουμε….???

Εμείς την ονομάζουμε Η1Ν1 σιωπηλή γρίπη!!!



Που θα τη βρείτε

Η Φωτό Μου
Μηνιαία Τοπική Εφημερίδα
Διανέμεται στους εξής Δήμους: Αρτέμιδας, Σπάτων, Ραφήνας
Προβολή πλήρους προφίλ

Πρωτοσέλιδα