Καλώς ήρθατε

Καλώς ήρθατε

Αναγνώστες

Copyright Apopsinews.blogspot.com. Από το Blogger.
Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

«ΣΥΣΣΩΜΟΙ» και «ΕΝΩΜΕΝΟΙ»

«ΣΥΣΣΩΜΗ» η Αντιπολίτευση μετά από αίτημά της, προς τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου κ. Κων. Γκίκα, ζήτησε την διεξαγωγή έκτακτου Δημ. Συμβουλίου με μόνο Θέμα, την συζήτηση αλλά και την λήψη απόφασης για το ΚΕΛ Βορ. Μεσογείων. Υπογράφουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:


Κασίμης Γιώργος, Ντουρντουρέκα Καλομοίρα, Μποτζιολής Δημήτριος, Τσαντήλας Χρήστος, Μάρκου Δημήτρης, Τούντας Αντώνιος, Κατραμάδος Σταύρος, Ραφτοπούλου Άννα, και Ραφαήλ Νικόλαος.


Το Συμβούλιο, χωρίς να υπάρχει επίσημη πρόσκληση, πιθανολογείται να διεξαχθεί την Δευτέρα 21/3/2011. Η εφημερίδα μας παρακολουθώντας στενά και με την δέουσα σημασία το μείζον θέμα του ΚΕΛ θα είναι σε θέση με αντικειμενική και ανεξάρτητη θέση να σας πληροφορήσει για τα τεκταινόμενα. Θεωρούμε και ελπίζουμε ότι σε ένα τόσο σημαντικό για την πόλη μας θέμα οι θέσεις και οι τοποθετήσεις όλων των πλευρών να δώσουν μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας πέρα από κάθε είδους προσωπικές επιδιώξεις και φιλοδοξίες αλλά σωστές λύσεις για το συμφέρον όλων μας. Άλλωστε η πόλη ανήκει σε όλους τους πολίτες εντεταλμένους και μη και γι αυτό θα πρέπει να αγωνιζόμαστε!!!


Που θα τη βρείτε

Η Φωτό Μου
Μηνιαία Τοπική Εφημερίδα
Διανέμεται στους εξής Δήμους: Αρτέμιδας, Σπάτων, Ραφήνας
Προβολή πλήρους προφίλ

Πρωτοσέλιδα