Καλώς ήρθατε

Καλώς ήρθατε

Αναγνώστες

Copyright Apopsinews.blogspot.com. Από το Blogger.
Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, που θα γίνει στις 21 Μαρτίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7:30 μ.μ., Λήψη απόφασης για την χωροθέτηση ή μη του Κ.Ε.Λ. Βορ. Μεσογείων στη θέση Πλατύ Χωράφι και την μη εκβολή του αγωγού των επεξεργασμένων στο ακρωτήρι Βελάνι στον Άγιο Νικόλαο (μελέτη ΕΥΔΑΠ 2002) της διοικητικής περιφέρειας του Δήμου ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε να προσέλθετε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, που θα γίνει στις 21 Μαρτίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7:30 μ.μ., για συζήτηση επί του κατωτέρω μόνου θέματος της ημερήσιας διάταξης, που τίθεται ύστερα από αίτηση του 1/3, ήτοι εννέα (9) μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με την παρ.2 του άρθρου 67 του Ν.3852/2010:

1. Λήψη απόφασης για την χωροθέτηση ή μη του Κ.Ε.Λ. Βορ. Μεσογείων στη θέση Πλατύ Χωράφι και την μη εκβολή του αγωγού των επεξεργασμένων στο ακρωτήρι Βελάνι στον Άγιο Νικόλαο (μελέτη ΕΥΔΑΠ 2002) της διοικητικής περιφέρειας του Δήμου ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΓΚΙΚΑΣ

Που θα τη βρείτε

Η Φωτό Μου
Μηνιαία Τοπική Εφημερίδα
Διανέμεται στους εξής Δήμους: Αρτέμιδας, Σπάτων, Ραφήνας
Προβολή πλήρους προφίλ

Πρωτοσέλιδα