Καλώς ήρθατε

Καλώς ήρθατε

Αναγνώστες

Copyright Apopsinews.blogspot.com. Από το Blogger.
Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Δελτίο Τύπου της συντονιστικής επιτροπής κατά του ΚΕΛ Β. Μεσογείων.

Χτες η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Κατά του ΚΕΛ Β. Μεσογείων κατά την πάγια τακτική της να συνεδριάζει κάθε Τρίτη στις 8:00 μμ. συνεδρίασε και συζητήθηκαν τα εξής θέματα και ελήφθησαν οι εξής αποφάσεις:


1. Να συντονιστούν συναντήσεις με τους Αρχηγούς των Παρατάξεων της περιοχής μας γιατί τους έχουμε ανάγκη, θέλουμε την στήριξη τους.

2. Κάθε έγγραφο που θα ετοιμάζεται να δημοσιοποιείται.

3. Στην επόμενη συνεδρίαση να ψηφιστεί η ιδρυτική διακήρυξη.

4. Να καταγραφεί ότι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 21-03-2011 ήταν πανομοιότυπη με την απόφαση του Νομαρχιακού συμβουλίου του 2003 και πως καμία δημοτική αρχή μέχρι σήμερα δεν ασχολήθηκε σε βάθος με το θέμα.

5. Να εξετασθεί η στάση του κ. Γιαννάτου ο οποίος ενώ το τοπικό συμβούλιο στο οποίο προεδρεύει είχε ψηφίσει ομόφωνα για το θέμα « όχι χωροθέτηση του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι και όχι αγωγός εκβολής στην θάλασσα» κατά την ψήφιση ακριβώς του ίδιου θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 21-03-2011 δήλωσε παρών. Πως γίνεται αυτό εφόσον παρευρίσκεται στα Δημοτικά Συμβούλια και έχει δικαίωμα ψήφου ως εκπρόσωπος του Τοπικού Συμβουλίου και για να μεταφέρει τις αποφάσεις τους.

6. Να καταδικαστεί η στάση του κ. Ρήγα ο οποίος ενώ το τοπικό συμβούλιο στο οποίο προεδρεύει είχε ψηφίσει ομόφωνα για το θέμα « όχι χωροθέτηση του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι και όχι αγωγός εκβολής στην θάλασσα» κατά την ψήφιση ακριβώς του ίδιου θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 21-03-2011 αποχώρησε και επέστρεψε ακριβώς μετά την λήξη της ψηφοφορίας και την έναρξη της ψηφοφορίας του 2ου θέματος.

7. Πρέπει να τονιστεί και να καταγραφεί πως η περιοχή Πλατύ Χωράφι γειτνιάζει με την Παλαιοντολογική περιοχή και ίσως κατά πολλούς είναι το επίκεντρο.

8. Να μάθουν οι πολίτες πως το απαντητικό έγγραφο της περιφέρειας, στα αιτήματα του Δήμου μας για τις προϋποθέσεις λειτουργίας του ΚΕΛ θίγει βαθύτατα και τους ίδιους τους πολίτες.

9. Να έρθουμε σε επαφή με τους Συλλόγους της Χαμολιάς και του Μαρκόπουλου διότι είναι και αυτοί κατά του ΚΕΛ που δρομολογεί η πολιτεία για την περιοχή τους.

10. Να ζητήσουμε από τον δήμο μας να βγάλει ψήφισμα συμπαράστασης στον αγώνα των πολιτών και των δημοτικών Αρχών του Μαρκόπουλου στον αγώνα τους κατά του ΚΕΛ της περιοχής τους.

11. Να εξεταστεί η πληροφορία πως ο Δήμος Παλλήνης φαίνεται να προσπαθεί την δημιουργία δικού του αυτόνομου ΚΕΛ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

προς ενημέρωσή σας να αναφέρω πως δεν είναι δελτίο τύπου της ομοσπονδίας, αλλά της συντονιστικής επιτροπής κατά του ΚΕΛ Β. Μεσογείων. Συμμετέχουν σχεδόν όλοι οι σύλλογοι της Αρτέμιδος αλλά και άλλων περιοχών καθώς και ποιτών οι οποίοι δεν είναι εγγεγραμένοι στην ομοσπονδία. από όλους τους φορείς αποφασίστηκε το δελτίο τύπου. δεν είναι σωστό να αναγράφετε ως "Δελτίο τύπου ομοσπονδίας". μπορείτε να το διασταυρώσετε. ευχαριστώ προκαταβολικά για τη διμοσίευση του σχιλίου. μέλος τησ συντονιστικής επιτροπής.

Ανώνυμος είπε...

1. Στους συμμετέχοντες σην επιτροπή για το ΚΕΛ είναι και η κ.ΖΗΣΗ ΜΑΡΙΑ η οποία στο συμβούλιο της 21.03.11 ΨΗΦΙΣΕ "ΠΑΡΩΝ" στην πρόταση ΟΧΙ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ΟΧΙ ΑΓΩΓΟΣ ΕΚΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ.
Μετά από αυτό η ως άνω κυρία ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ???????? στην επιτροπή??
2. Οσον αφορά του κ.κ. Ρήγα και Γιαννάτο δεν θεωρώ ότι μπορούν να σηκώσουν το¨"βάρος" του προέδρου. Κάποιος να τους απαλλάξει για να απαλλαγούμε κι εμείς από τέτοιους εκπροσώπους, όχι πάντως των πολιτών.

Ι.Μ.

Ανώνυμος είπε...

Ενημερώθηκα για το ανωτέρω σχόλιο (της ή του Ι.Μ.) από πολίτες της Αρτέμιδως πως ζητώ την απαλαγή των δύο τοπικών συμβούλων από τους προέδρους κ. Ρήγα και Γιαννάτο. δηλώνω υπεύθνα και δημόσια πως δεν υπογράφω εγώ η Μωραϊτη Ιωάννα. θα παρακαλόυσα την ή τον σχολιαστή να υπογράφει ολογράφως όπως κανουμε όλοι όταν σχολιάζουμε. αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεων. παρακαλώ όπως δημοσιεύσατε το σχολλιό μου και ευχαριστώ προκαταβολικά.

Μωραΐτη Ιωαάννα
Σύμβουλος Δημοτικής κοινότητας Αρτέμιδος.

Που θα τη βρείτε

Η Φωτό Μου
Μηνιαία Τοπική Εφημερίδα
Διανέμεται στους εξής Δήμους: Αρτέμιδας, Σπάτων, Ραφήνας
Προβολή πλήρους προφίλ

Πρωτοσέλιδα