Καλώς ήρθατε

Καλώς ήρθατε

Αναγνώστες

Copyright Apopsinews.blogspot.com. Από το Blogger.
Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Πιπεράκιας με......................ΑΠΟΨΗ.....

Αυλαία για την δημοτική παράταξη “ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ”
“Αποδεσμεύω τα πολιτικά μέλη του Συνδυασμού μου και τους αφήνω ελεύθερους να αναζητήσουν νέα πολιτική στέγη. Ζητάω όμως να παραμείνει ενωμένη η πολιτική ομάδα μέχρι το τέλος της θητείας ώστε να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την εντολή που πήραμε από τον λαό της Αρτέμιδας και οφείλουμε να το σεβαστούμε”.

Με τα λόγια αυτά κλείνει την αυλαία της δημοτικής παράταξης “ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ” ο νυν Δήμαρχος κ. Γ. Αλτιπαρμάκης ο οποίος και ανακοίνωσε την πολιτική του βούληση αυτή σε στενούς του συνεργάτες. Ο κ. Αλτιπαρμάκης είναι Ιατρός παθολόγος στο επάγγελμα και έχει το ιατρείο του στο κέντρο του Δήμου μας. Η νέα νομοθετική ρύθμιση του “Καλλικράτη” λόγω του ασυμβίβαστου δεν επιτρέπει την εξάσκηση του επαγγέλματος ταυτόχρονα με την δημόσια διοίκηση, αυτός είναι και ο λόγος που έθεσε εκτός διεκδίκησης τον νυν Δήμαρχο. Ο πιπεράκιας επικροτεί την πολιτική του πράξη αυτή που αν μη τι άλλο χαρακτηρίζεται από πολιτικό ήθος, και του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του ιδιότητα.



Εκτός από συγγενείς..... θα υπάρξουν και συναγωνιστές στην διεκδίκηση;



Φήμες λένε πως ο Αντινομάρχης κ. Δημ. Κατσίκης θα αφήσει την Νομαρχία – Περιφέρεια για να σταθεί στο πλευρό του νυν Δημάρχου Σπάτων κ. Αθ. Τούντα στην διεκδίκηση του νέου Δήμου Σπάτων- Αρτέμιδος. Όλοι γνωρίζουν πως ο κ. Δημήτρης Κατσίκης είναι κουνιάδος του κ. Αθ. Τούντα.





Ακούσαμε και αυτό!!!!



Λαγούς με πετραχήλια τάζουν πολιτικοί φορείς των Σπάτων σε υπολογίσιμους σε ψήφους πολίτες της Αρτέμιδας άλλα και σε δημ. Συμβούλους.... Ευτυχώς που ο Καλλικράτης διαθέτει λίγες καρέκλες αλλιώς θα είχαμε περισσότερο συνωστισμό από ότι στα καφενεία.....





Επιτέλους θα μάθω lambada και Latin ρυθμούς δωρεάν!!!!!



Σε RIO DE JANEIRO θέλουν “κάποιοι” να μετονομάσουν την Αρτέμιδα που λόγω του Καλλικράτη έγινε ξακουστή και υπολογίσιμη ξαφνικά “Λουτρόπολη” της Ανατ. Αττικής......EAST COAST γίναμε όνομα και πράγμα...







“Αεροδρομικός Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος”.......



Πάρκα το.......Αεροδρόμιο, γήπεδα το.........Αεροδρόμιο, δρόμους το...........Αεροδρόμιο,

σχολεία το........Αεροδρόμιο........... Βρέ λες να μας συμφέρει να μετονομαστούμε σε “Αεροδρομικός Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος” με δήμαρχο τον διοικητή του Αεροδρομίου να ησυχάσουμε, μπας και δούμε άσπρη μέρα επιτέλους!!!!







Παραλία Αρτέμιδος “ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ”



Θυμάμαι σε παλαιότερο φύλλο της “Άποψης” εύστοχα ο γράφων το κείμενο για το ΚΕΛ είχε καταλήξει πως αν το ΚΕΛ έρθει στον Δήμο μας και γίνει χαβούζα η θάλασσα μας να ονομάσουμε την παραλία “ΤΙΝΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ” για να καμαρώνει για την καταστροφή της...

Βρε δίκιο έχει!!! Λες καλύτερα να την ονομάσουμε παραλία “ΑΝΔΡΕΑ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ” το όνομα του Ειδικού Γραμματέα Υδάτων που ευθύνεται για την απαράδεκτη μελέτη κατασκευής και λειτουργίας του ΚΕΛ και να του στήσουμε και ένα ανδριάντα με την προτομή του στο κέντρο της πόλης μήπως και συγκινηθεί και αποφύγουμε το ΚΕΛ μία και καλή!!!! Δεν ξέρω λέω μήπως!!!





Αποφασίστηκε ομόφωνα και πήρε τον αριθμό……….. αλλά…….με άδειες καρέκλες;;;



(εικόνα άδειες καρέκλες)





Εργολάβοι, μεσίτες ενωμένοι, ποτέ νικημένοι……..



Γιατί ανησύχησε γνωστός Δημοτικός Σύμβουλος Σπάτων από πρόσφατο δημοσίευμα στα NEA που ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήριζε τα Σπάτα Θάλαμο Αερίων; Τέτοια δημοσιεύματα λέει ξυπνάνε τους Αθηναίους που θεωρούν τα Σπάτα παράδεισο και θα μας μείνουν τα διαμερίσματα απούλητα. Εργολάβοι, μεσίτες ενωμένοι, ποτέ νικημένοι.



















Βελούδινα διαζύγια και μεγάλοι έρωτες…..



Βελούδινα διαζύγια και μεγάλοι έρωτες έρχονται στο προσκήνιο. Βρε λες να γίνει η έκπληξη και η Θεά να κατέβει στη μάχη με όλες τις δυνάμεις της ενωμένες;









Μπορείτε να επικοινωνείτε και να στέλνεται τα “πικάντικα” και όχι μόνο με τον Πιπεράκια στο e-mail :



piperakiasmeapopsi@gmail.com

Που θα τη βρείτε

Η Φωτό Μου
Μηνιαία Τοπική Εφημερίδα
Διανέμεται στους εξής Δήμους: Αρτέμιδας, Σπάτων, Ραφήνας
Προβολή πλήρους προφίλ

Πρωτοσέλιδα