Καλώς ήρθατε

Καλώς ήρθατε

Αναγνώστες

Copyright Apopsinews.blogspot.com. Από το Blogger.
Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΥ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΕΛ



Θέλουμε λύση του αποχετευτικού και την θέλουμε τώρα. Μια λύση όμως, που θα σέβεται το περιβάλλον και την Δημόσια Υγεία, που θα στηρίζεται στις πιο σύγχρονες κατασκευαστικές προδιαγραφές του συστήματος με ουσιαστική ελεγκτική συμμετοχή του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος στην λειτουργία του ΚΕΛ.

Αυτή η λύση δεν μπορεί να προέλθει ούτε από πολιτικούς εκβιασμούς, ούτε από απειλές επιβολής προστίμων, ούτε από δικαιολογίες περί οικονομικής στενότητας μα ούτε από εκπτώσεις στις τεχνικές προδιαγραφές του έργου. Δεν προτιθέμεθα να είμαστε όμηροι ούτε της πολιτείας ούτε όσων με τσαμπουκά προσπαθούν να συκοφαντήσουν την Δημοτική Αρχή και να επιβάλουν καταστροφικές για τον τόπο λύσεις. Η δημοτική αρχή με ευθύνη, συνέπεια και σοβαρότητα θα προχωρήσει στην λύση του προβλήματος με σεβασμό στο περιβάλλον και γνώμονα το συμφέρον της κοινωνίας.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φανταστείτε η συντονιστική επιτροπή αγώνος να είχε καλέσει για ομιλητή, κάποια μελετητική κατασκευαστική εταιρεία Βιολογικής Επεξεργασίας Λυμάτων με πιστοποίηση ISO, τι θα μπορούσαμε να ακούσουμε ακόμα και πιες θα ήταν οι αντιδράσεις του κυρίου Δημάρχου … ! ! Δυστυχώς κ. Δήμαρχε σας φαίνεται ξεκάθαρα ο πανικός και η αμηχανία σας!

Που θα τη βρείτε

Η Φωτό Μου
Μηνιαία Τοπική Εφημερίδα
Διανέμεται στους εξής Δήμους: Αρτέμιδας, Σπάτων, Ραφήνας
Προβολή πλήρους προφίλ

Πρωτοσέλιδα