Καλώς ήρθατε

Καλώς ήρθατε

Αναγνώστες

Copyright Apopsinews.blogspot.com. Από το Blogger.
Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Έλεος πια !!! Κυκλοφορικές ρυθμίσεις στον Δ. Αρτέμιδας λόγω έργων

Από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής ανακοινώνεται ότι, στα πλαίσια του έργου βελτίωσης του οδικού άξονα Παιανία-Σπάτα-Λούτσα, λόγω εργασιών κατασκευής τεχνικών έργων στην Λεωφόρο Καραμανλή στην Αρτέμιδα (από την οδό Αγ. Ιωάννου μέχρι οδό 25ης Μαρτίου) από σήμερα και για 2 μήνες θα γίνουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:



1. Μονοδρόμηση της Λ. Καραμανλή στο τμήμα της από την οδό 25ης Μαρτίου έως την οδό Αγ. Ιωάννου με κατεύθυνση προς τα Σπάτα.

2. Μετατόπιση της κυκλοφορίας προς Βραυρώνα της Λ. Καραμανλή μέσω της οδού Αγ. Ιωάννου

3. Μετατόπιση της κυκλοφορίας προς Αρτέμιδα της Λ. Καραμανλή μέσω των οδών Αγ. Ιωάννου, Κοσμά Αιτωλού, Αγ. Κυριακής, οδού 20, οδού 50, 28ης Οκτωβρίου, Γ. Παπανδρέου, Υπαπαντής και Αγ. Ιωάννου Προδρόμου

Η Νομαρχία Ανατολικής Αττικής ζητά την κατανόηση των κατοίκων και των οδηγών για όσο χρόνο διαρκούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή καθώς και την τήρηση των ορίων ταχύτητας, της σήμανσης και των υποδείξεων της Τροχαίας για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων και για την αποφυγή της όποιας τυχόν ταλαιπωρίας.

Δικές μας ερωτήσεις:
Γιατί τα έργα αυτά ξεκινούν την περίοδο του Πάσχα με αποτέλεσμα το διάστημα αυτό η πόλη μας να είναι αποκομμένη; Την απάντηση μάλλον δεν θα την πάρουμε ποτέ.
Ποια είναι η φύση των έργων; Έχουν κανένα εποπτικό ρόλο για τις εργασίες που γίνονται οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου;
Μήπως, λέμε τώρα, μήπως γίνεται σύνδεση των αγωγών στο ύψος του ΓΕΓΟΥ!!! που κατά τα άλλα δεν θα συνδέονταν ποτέ;

Που θα τη βρείτε

Η Φωτό Μου
Μηνιαία Τοπική Εφημερίδα
Διανέμεται στους εξής Δήμους: Αρτέμιδας, Σπάτων, Ραφήνας
Προβολή πλήρους προφίλ

Πρωτοσέλιδα