Καλώς ήρθατε

Καλώς ήρθατε

Αναγνώστες

Copyright Apopsinews.blogspot.com. Από το Blogger.
Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Η τοποθέτηση του κ. Δημήτρη Μάρκου επικεφ. της Παράταξης "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" για το ΚΕΛ (Δ.Σ 14/2/011) απο απομαγνητοφώνηση.

ΜΑΡΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ


Τοποθέτηση για το ΚΕΛ (Δ.Σ 14/2/011) απο απομαγνητοφώνηση.


Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να κάνω καταρχήν δυο παρατηρήσεις, όσον αφορά στο εισηγητικό σημείωμα. Στο σημείο δυο, στο σημείωμα αυτό που έχουμε λάβει. Αναφέρετε σχεδιασμό μικρών και ευέλικτων ΚΕΛ ανά δυο ή τρεις δήμους. Στη συνέχεια, στο συμπέρασμα, στο τέλος βλέπουμε ότι με το σκεπτικό αυτό, ότι δεν λάβουμε υπόψη κάποια πράγματα, τότε πιθανόν να χάσουμε αντισταθμιστικά, πιθανόν να έχουμε να αντιμετωπίσουμε πρόστιμα. Δηλαδή όλα αυτά δείχνουν ότι μοιραία οδηγούμαστε ναι μεν, είμαστε υπέρ του ΚΕΛ των δυο τριών Δήμων, αλλά φαίνεται να αναιρείται.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α.




28 Φεβρουαρίου 2011



11ο Συνέδριο Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών ΔΑΑ



Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών βραβεύει τις αεροπορικές εταιρείες με την πιο επιτυχημένη αναπτυξιακή πορεία το 2010



Τις αεροπορικές εταιρείες που κατέγραψαν την πιο επιτυχημένη αναπτυξιακή πορεία μέσα στο 2010, βράβευσε όπως κάθε χρόνο ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, στο πλαίσιο του Συνεδρίου Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών που διοργανώνει σε ετήσια βάση.

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Το πρώτο πυροσβεστικό όχημα της ΕΟΜΑΚ!!!

Το πρώτο πυροσβεστικό όχημα (ιδιοκτησίας


της ΕΟΜΑΚ) που θα εξυπηρετεί τους πολίτες του Δήμου είναι γεγονός, οι

δράσεις της ΕΟΜΑΚ προς το κοινωνικό σύνολο και το περιβάλλον

αναγνωρίζονται. H δωρεά έγινε από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Η συνεδρίαση έληξε με την ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΠΑΤΩΝ «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΟΘΕΣΗΣΗ ΤΟΥ Κ.Ε.Λ ΒΟΡΕΙΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ».

«ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ.Ε.Λ ΒΟΡΕΙΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ


στο ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ»

ΨΗΦΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΠΑΤΩΝ


Με πρωτοφανή σύνεση και υπευθυνότητα χειρίστηκε το νεοεκλεγέν Τοπικό Συμβούλιο Σπάτων το δεύτερο θέμα της συνεδρίασης «Συζήτηση και υποβολή προτάσεων για την χωροθέτηση του Κ.Ε.Λ του υπό διαμόρφωση αποχετευτικού δικτύου του Δήμου».



Ο Πρόεδρος και τα μέλη του συμβουλίου, λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τους:
Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΟΜΟΦΩΝΟ "ΟΧΙ" ΣΤΟ "ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ" ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΠΑΤΩΝ

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΨΗΦΙΣΜΑΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣΤΗΣ 22ας ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.


Eμείς, οι εργαζόμενοι στο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος, που συμμετέχουμε στη συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου και συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ…



…εκφράζουμε με σαφήνεια την αγανάκτηση και την οργή μας, για την άδικη, αντικοινωνική και αντεργατική πολιτική που εφαρμόζεται στη χώρα μας από την κυβέρνηση, με οδηγό το βάρβαρο μνημόνιο που συμφώνησε με την Τρόικα.

ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ Σπάτων – Αρτέμιδας , διοργανώνουν μαζί με την Ε.Ο.Μ.Α.Κ. Αρτέμιδας , διήμερο γνωριμίας - προσφοράς στον υγροβιότοπο “ΑΛΥΚΗΣ “ στην παραλία του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας Αττικής .


Οι ημέρες δράσεις είναι :

α) Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011 και από τις 9.30 πμ. ως τις 12.30 μμ..

• Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές της ΣΤ΄ των Δημοτικών Σχολείων και στους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου .

• Περιλαμβάνει δράσεις γνωριμίας με τον υγροβιότοπο , παιχνίδια γνώσης για τις προστατευόμενες περιοχές NATURA στην Ελλάδας και των πουλιών που ζουν σε αυτές και φυσικά , καθαρισμό της γύρω από τον υγροβιότοπο περιοχής από αστικά σκουπίδια .

Εκδήλωση του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΟΛΗ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ: “Θα πετύχουμε σ’ όσα προεκλογικά σχεδιάσαμε. Θα δώσουμε τις λύσεις, που η κοινωνία απαιτεί. Το εγγυάται αυτό η δουλειά, που καθημερινά κάνουμε’’ αυτό είναι το μήνυμα των 50 πρώτων ημερών της Δημοτικής μας θητείας.

Τόνισε με έμφαση το βράδυ της Παρασκευής 18/2/2011 στην εκδήλωση του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΟΛΗ», που έγινε στην Αρτέμιδα ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος κ. Χρήστος Α. Μάρκου.



Προσφορά του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών στην Αρτέμιδα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ειδική εκδήλωση με αφορμή την ξεχωριστή προσφορά του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών διοργανώνεται μπροστά στο Δημαρχείο Σπάτων την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011 στις 11 το πρωί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Διεθνής Αερολιμένας παραδίδει στην Δημοτική Αστυνομία Σπάτων – Αρτέμιδος δύο οχήματα για την κάλυψη των αναγκών της ενώ στην Εθελοντική Ομάδα Αντιμετώπισης καταστροφών – ΕΟΜΑΚ, παραδίδεται ένα πυροσβεστικό όχημα.



Κορυφώνονται οι προετοιμασίες στον ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ για την επιτυχή διοργάνωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων

Σπάτα 22/02/2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ -ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ : ΒΑΣ. ΠΑΥΛΟΥ & ΦΛΕΜΙΝΓΚ

Τ.Κ. : 190 04

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Μίνα Βασδέκη

ΤΗΛ. : 66.32.200

FAX : 66.33.311
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Κορυφώνονται οι προετοιμασίες στον ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ για την επιτυχή διοργάνωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων, που έχουν προγραμματισθεί για τις 6 και 7 Μαρτίου στην Αρτέμιδα.

Με την ευγενική χορηγία του Συνδέσμου Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αρτέμιδας (ΣΕΒΕΑ) και την ακούραστη βοήθεια δεκάδων εθελοντών προχωρούν οι προετοιμασίες των εκδηλώσεων και όλοι περιμένουν πως το αποτέλεσμα της εθελοντικής αυτής προσφοράς θα είναι όχι μόνο ξεχωριστό αλλά και ανεπανάληπτο.

Πρόσκληση προς τους νέους φοιτητές του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Κατάληψη "Συμβολικού χαρακτήρα" στο Δημαρχείο Αρτέμιδος, απο το Σ.Δ.Υ.Αρτέμιδος, Μόλις μας απεστάλη το σχετικό email..

Μας δίνετε την δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας....

Η εφημερίδα μας και όλοι όσοι βρίσκονται πίσω από αυτήν, σας ευχαριστούν όλους, για την αγάπη και την αμέριστη στήριξη καθώς και τα δεκάδες e-mail που έρχονται καθημερινά. Μας δίνετε την δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, εμείς σας υποσχόμαστε  με αντικειμενικότητα και σεβασμό στην κρίση και στην άποψη όλων, να παραθέτουμε όλες τις θέσεις, έτσι ώστε να μπορείτε να κρίνετε και να αξιολογείτε τα γεγονότα από όλες τις πλευρές. Από τα επόμενα τεύχη θα δημοσιεύουμε τα e-mail σας (εφόσον το επιθυμείτε).

Επιεικώς απαράδεκτο!!!!!!!


Επιεικώς απαράδεκτο μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι στις 18/02/2011 αναβλήθηκε το μάθημα Η/Υ & πληροφορικής που διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο Αρτέμιδος για ενήλικες, γιατί ο λογαριασμός τηλεφώνου αξίας 200,00 ευρώ, που εστάλη στον Δήμο από την Διοίκηση του Πνευματικού, παραμένει απλήρωτος. Ήδη από τις 04/02/2011 ο Ο.Τ.Ε είχε προβεί σε φραγή εξερχομένων κλήσεων και στις 15/02 έκοψε το Internet. Θα πρέπει επίσης να τονίσουμε ότι για τα μαθήματα αυτά που διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο Αρτέμιδος και ανήκουν στα επιδοτούμενα προγράμματα της ΝΕΛ, οι εκπαιδευτές πληρώνονται.

Συνεχίζουμε την αναφορά μας στο ΚΕΛ και σε αυτο το Φύλλο που θα κυκλοφορήσει και μεταφέρουμε το Θέμα του Αεροδρομίου για την επόμενη έκδοση....

Λόγω της μεγάλης κινητοποίησης των Πολιτών σε όλους του Όμορους Δήμους για το θέμα του ΚΕΛ, η εφημερίδα μας θα συνεχίσει και αυτό τον μήνα, (πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες) το «αφιέρωμα» με αποκλειστικές ειδήσεις, συνεντεύξεις, Δημοτικά Συμβούλια αλλά και ημερίδες που έγιναν για το μείζον αυτό θέμα. Στο επόμενο Φύλλο θα υπάρξει εκτενής αναφορά στο θέμα του Αεροδρομίου, συγκεντρώνοντας απόψεις και ανταποκρίσεις από όλους τους φορείς. Η εφημερίδα μας με αντικειμενικότητα και σεβασμό στην κρίση και στην άποψη όλων των αναγνωστών της, θα παραθέσει όλες τις θέσεις, έτσι ώστε ο αναγνώστης να μπορεί να κρίνει και να αξιολογήσει τα γεγονότα από όλες τις πλευρές.

Ανακοίνωση του Πολιτιστικού, Εξωραϊστικού, Οικολογικού Συλλόγου "ΗΜΕΡΟ ΠΕΥΚΟ" για το ΚΕΛ

 Αγαπητοί φίλοι, συμπολίτες των Σπάτων- Αρτέμιδος, Πικερμίου, Ραφήνας




Για μια ακόμα φορά, το ελληνικό κράτος ετοιμάζεται να επιδείξει σε βάρος μας την ανεπάρκειά του και την απουσία κοινωνικής ευαισθησίας και πολιτικής βούλησης.

Στα μύρια προβλήματα που όλοι βιώνουμε καθημερινά, έρχεται τώρα να προστεθεί ένα ακόμη πλήγμα για τους κατοίκους των δήμων Σπάτων- Αρτέμιδος, Πικερμίου, Ραφήνας:

Το Κ.Ε.Λ. (Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων) στη θέση Πλατύ Χωράφι Σπάτων, όπου θα οδηγούνται τα λύματα των περιοχών Γέρακα, Ανθούσας, Γλυκών Νερών, Παλλήνης, Πικερμίου, Αρτέμιδος, Ραφήνας, και τμήματος των περιοχών Παιανίας, Σπάτων, Πεντέλης, και Νέας Μάκρης.

Μέσα και γύρω από κατοικημένες –και πυκνοκατοικημένες- περιοχές (Πικέρμι και οικισμοί Καλλιτεχνούπολη, Βουνούπολη, Ήμερο Πεύκο, Αγία Κυριακή, Διασταύρωση Ραφήνος, ΤΕΒΕ κτλ) και σε τοποθεσία χαρακτηρισμένη ως «ιδιαίτερου φυσικού κάλλους», με πολύ μεγάλης σημασίας παλαιοντολογικά ευρήματα, προγραμματίζεται η κατασκευή ενός τεράστιου έργου, με καταστροφικές και ΜΟΝΙΜΕΣ, συνέπειες.

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και National Geographic Greece

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μία νέα συνεργασία εγκαινιάζουν ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και το National Geographic Greece παρουσιάζοντας στους επισκέπτες και τους επιβάτες του αεροδρομίου δύο νέες σημαντικές εκθέσεις περιβαλλοντικού και καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος



«Η Ελλάδα του National Geographic»

Από 22 Φεβρουαρίου έως 31 Μαΐου 2011



« Μεγάλες Μεταναστεύσεις των ζώων»

Από 2 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2011


Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!




Όπως σας προαναφέραμε, ΠΡΩΤΟΙ σας παραθέτουμε αυτούσια τις θέσεις που καταγράφηκαν στο Δημ. Συμβούλιο με Θέμα το ΚΕΛ που έγινε στον Δήμο Σπάτων Αρτέμιδος στις 14 Φεβρουαρίου 2011. Η εφημερίδα μας δεν προσέθεσε ούτε ένα κόμμα στις τοποθετήσεις των Ομιλούντων. Στο τέλος των εισηγήσεων σας παραθέτουμε και την ψηφοφορία.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ Α.Ο.ΑΡΤΕΜΙΣ ΓΙΑ ΤΟ Σ/Κ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ Α.Ο.ΑΡΤΕΜΙΣ - ΠΑΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ



ΣΑΒΒΑΤΟ 19/02/2011 ΩΡΑ 15.00 ΓΗΠΕΔΟ ΡΑΦΗΝΑΣ


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ A.O.ΑΡΤΕΜΙΣ-ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ


ΚΥΡΙΑΚΗ 20/02/2011 ΩΡΑ 10.00 ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΝΠΑΙΔΩΝ Κ.Α.ΒΑΡΗΣ - Α.Ο.ΑΡΤΕΜΙΣ



ΣΑΒΒΑΤΟ 19/02/2011 ΩΡΑ 12.30 ΓΗΠΕΔΟ ΒΑΡΗΣ

Καρναβάλι στην ΑΡΤΕΜΙΔΑ!!!

Καρναβάλι στην ΑΡΤΕΜΙΔΑ (κεντρική Λεωφόρος) θα γίνει στις 6 Μαρτίου 2011 με ευθύνη διοργάνωσης από τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος και συνολική χορηγία από τον σύνδεσμο εμπόρων – βιοτεχνών επαγγελματιών Αρτέμιδος (ΣΕΒΕΑ). Τα κούλουμα θα γιορταστούν την επόμενη μέρα (7 Μαρτίου) στον λόφο του Αϊ- Γιάννη . Και την εκδήλωση αυτή χρηματοδοτούν εξ’ ολοκλήρου ανεξάρτητοι επαγγελματίες και επιχειρηματίες της πόλης της Αρτέμιδος.

Δύο μήνες Προθεσμία ΜΟΝΟ!!!

Προθεσμία δύο μηνών δίνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα, προκειμένου να συμμορφωθεί με την ευρωπαϊκή οδηγία για την επεξεργασία αστικών λυμάτων.

Εννέα αστικά κέντρα στην ελληνική επικράτεια εξακολουθούν να μην διαθέτουν τα αναγκαία συστήματα επεξεργασίας των αποβλήτων τους, παρά την προ τετραετίας σχετική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.

Η υπόθεση αφορά στα μη επεξεργασμένα αστικά λύματα που ρίπτονται στην ανατολική Αττική (Μαρκόπουλο, Αρτέμιδα, Ραφήνα και Κορωπί), στη Νέα Μάκρη, στο Λιτόχωρο, στη Λευκίμμη, στην Έδεσσα και στα Μέγαρα.
Συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα ότι απέστειλε στις ελληνικές Αρχές προειδοποιητική επιστολή, επειδή εννέα ελληνικά αστικά κέντρα (άνω των 15.000 κατοίκων) εξακολουθούν να μην διαθέτουν συστήματα επεξεργασίας για τη συλλογή και επεξεργασία των αποβλήτων τους, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η υγεία των κατοίκων στις εν λόγω περιοχές. Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία για την επεξεργασία των αστικών λυμάτων, τα συστήματα επεξεργασίας θα έπρεπε να έχουν ήδη δημιουργηθεί από το 2000.

Σε λίγο……..ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!!!!!


Μετά την επίσημη απομαγνητοφώνηση του Δημοτικού Συμβουλίου (Πρακτικά του Δ.Σ), που έγινε την Δευτέρα στις 14 Φεβρουαρίου 2011, θα σας παρουσιάσουμε κατά λέξη τι ειπώθηκε, ποιες θέσεις εξέφρασαν οι Δημ. Σύμβουλοι και οι αρχηγοί των παρατάξεων για το καυτό Θέμα του ΚΕΛ, αυτούσιες χωρίς δικές μας τοποθετήσεις, και σχόλια……σε λίγο!!!


Ψήφισμα διαμαρτυρίας διάβασε Η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ της Αρτέμιδος, στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος.

Ψήφισμα διαμαρτυρίας διάβασε Η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ της Αρτέμιδος, στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος.


Το κείμενο που διάβασε ο κ. Τατάρογλου αφορούσε την εισήγηση του Αντιδημάρχου κ. Χρήστου Μάρκου σχετικά με την θέση του Δήμου για το ΚΕΛ.

«Διαφωνούμε στην δημιουργία Σχολείων και αθλητικών εγκαταστάσεων πέριξ του χώρου του ΚΕΛ…….Θα συνεχίσουμε και θα κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας στο μέλλον»

Η Εφημερίδα μας προσπαθεί να δημιουργήσει ένα δίαυλο επικοινωνίας με όλους τους δήμους της Ανατολικής Αττικής ώστε να μπορέσει ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ να δημιουργήσει μια ομπρέλα προστασίας και στις δικές μας περιοχές γιατί δυστυχώς τα περιστατικά συνεχώς αυξάνονται.

Για ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά…..




Επιμέλεια Αναστασία Καρνέση



«……Όταν πριν από 15 χρόνια έγραψε ο γιος μου ο Ανδρέας, ένα γράμμα για όλα τα παιδάκια που έχουν ανάγκη από την αγάπη μας, μου έδωσε την έμπνευση και το κουράγιο να παλέψω γι’ αυτά τα παιδιά και να το κάνω σκοπό ζωής….»

αυτή είναι η πρώτη κουβέντα που άκουσα από έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει τη πορεία της ζωής του στα παιδιά, που χρειάζονται πραγματικά μια ζεστή αγκαλιά, που πορεύονται σε δύσκολους δρόμους και θέλουν ένα χέρι που θα τα βοηθήσει ουσιαστικά. Όμως, ας δούμε τα πράγματα από την αρχή. Πριν από μερικές μέρες είχαμε την χαρά να συναντήσουμε από κοντά τον άνθρωπο που συντέλεσε στο να ιδρυθεί ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ένας εθελοντικός οργανισμός προστασίας θα έλεγα, απέναντι σε παιδιά που βρίσκονται σε δύσκολες συνθήκες ζωής. Ο κ.Γιαννόπουλος μας άνοιξε την πόρτα σε ένα από τα σπίτια που βρίσκονται τα παιδιά αυτά και μας μίλησε από καρδιάς για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά ο ίδιος και οι εθελοντές του. Είχαμε πολλές ερωτήσεις να του κάνουμε και πιστεύαμε ότι θα ήταν μια συνέντευξη σαν όλες τις άλλες, όμως όταν βρεθήκαμε εκεί και γευτήκαμε λίγο από την αγάπη που έχει για τα παιδιά αυτά, αλλά το κυριότερο όταν γνωρίσαμε ορισμένα από αυτά, ένας χείμαρρος συναισθημάτων μας πλημμύρισε, και οδήγησε την κουβέντα μας σε ένα διαφορετικό μονοπάτι.
Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ρέμα Ραφήνας!!!

Ασαφής και αντιφατική η θέση του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος για το ΚΕΛ υπερψηφίσθηκε με 16 Υπέρ 10 κατά, 2 Παρόν και 1 απουσία.. Οι αποφάσεις θα μας κρίνουν!!!

Σε ένα κατάμεστο Δημοτικό Συμβούλιο, συζητήθηκε «ευτυχώς» χωρίς εντάσεις, το «καυτό» Θέμα του ΚΕΛ. Η εισήγηση που διάβασε ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Μάρκου δεν ξεκαθάριζε την θέση της Δημοτικής αρχής, τόσο για τον χώρο που θέλει να δημιουργηθεί το ΚΕΛ όσο και για τον τύπο (μικρό, η μεγάλο που θα φιλοξενεί και άλλους δήμους) και βέβαια δεν απέκλεισε την θέση «πλατύ χωράφι», ούτε και στο τέλος όταν ο Αρχηγός της Μειζ. Αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Κασίμης πρότεινε να αποκλειστεί από την Θέση του Δήμου μας η περίπτωση αυτή. Να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο την «διαβασμένη» αντεπίθεση του ο κ. Κασίμη ο οποίος «απάντησε» στον Αντιδήμαρχο κ. Αθ. Μαργέτη για την τοποθέτησή του στο προηγ. Δ.Σ. για Ανεπάρκεια του Δήμου Αρτέμιδος. Ο κ. Κασίμης προσκόμισε το σχετικό ΦΕΚ στο προεδρείο του Δ.Σ.(Νόμος 3614/07, άρθρο 22, παρ. 3) ο οποίος προβλέπει ότι μπορεί να μεταβιβαστεί η ευθύνη εκτέλεσης έργου σε διαχειριστικά επαρκή φορέα με προγραμματική σύμβαση (δηλ. στην δική μας περίπτωση τον Δήμο Σπάτων).

Η εισήγηση του κ. Χρήστου Μάρκου ήταν αντιφατική σε πολλά σημεία. Συγκεκριμένα υποστήριζε την δημιουργία Τριτοβάθμιου ΚΕΛ, την κατασκευή μικρού τοπικού ΚΕΛ, την χρηματοδότηση του, αλλά και την χρηματοδότηση των τοπικών δικτύων (αντισταθμιστικά οφέλη) αφήνοντας όμως σε όλα ΑΝΟΙΚΤΟ το ενδεχόμενο επαναδιαπραγμάτευσης σε περίπτωση που δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Οι λόγοι που αντιπαρέθετε ήταν η δυσμενής οικονομική κατάσταση της χώρας μας (άρνηση χρηματοδότησης του έργου), ο φόβος των προστίμων από την ΕΕ, κ.λ.π.

Το Έκτο Πάτωμα!


Το Έκτο Πάτωμα, η σπαρταριστή κωμωδία του Αλφρεντ Ζερί, παρουσιάζεται τον Φεβρουάριο από το Θεατρικό Εργαστήρι Σπάτων «Σκηνοβάτες» στο Πνευματικό Κέντρο «Χρήστος Μπέκας» του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος.

Το 6ο πάτωμα σφύζει από ζωή! Οι ένοικοί του, ένα πλήθος ακραίων κι ανόμοιων χαρακτήρων βιώνουν την τρελή τους καθημερινότητα στο Παρίσι του μεσοπολέμου. Η κουτσομπόλα, ο τρακαδόρος, ο τίμιος, η ρομαντική, ο επιπόλαιος, άνθρωποι που θα μπορούσαν να ζουν οπουδήποτε και σ’ οποιονδήποτε χρόνο, τσακώνονται, ερωτεύονται, κάνουν λάθη, γελούν, χορεύουν, τραγουδούν κι εν τέλει…ζουν! Δύο ολόκληρες ώρες διασκέδασης και συγκίνησης με υπέροχες μουσικές και τραγούδια

Διασκευή – Σκηνοθεσία: Φώτης Πετρίδης


Πνευματικό Κέντρο «Χρήστος Μπέκας»

Στ. Μπέκα 7, Σπάτα
Παραστάσεις:

Σάββατο 19, Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Σάββατο 26, Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ώρα: 20:00

Είσοδος: 5€

Επικοινωνία:

Εύη Λουκά τηλ. 210 6632467, κιν. 6972449811

Ελένη Γκίκα 6972333224

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Μείωση 15% των εκπομπών άνθρακα στις εγκαταστάσεις του ΔΑΑ

 
Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα για τη Διαχείριση & Μείωση των Εκπομπών Άνθρακα Αεροδρομίων (Airport Carbon Accreditation)


Επιτυγχάνοντας σημαντική μείωση 15% - άνω των 10.000 τόνων CO2 - των εκπομπών άνθρακα από τις εγκαταστάσεις του την περίοδο 2005-2009, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προχώρησε στο δεύτερο στάδιο του εθελοντικού προγράμματος για τη Διαχείριση & Μείωση των Εκπομπών Άνθρακα Αεροδρομίων (Airport Carbon Accreditation) του Διεθνούς Συμβουλίου Αεροδρομίων της Ευρώπης. Στο στάδιο της Μείωσης (Reduction), μαζί με το αεροδρόμιο της Αθήνας, πρόσφατα πέρασαν και τα αεροδρόμια των Βρυξελλών και του Παρισιού (Σαρλ ντε Γκολ και Ορλί).
Ο ΔΑΑ, με καθοριστικό ρόλο στο σχεδιασμό και στην ανάπτυξη του προγράμματος, στο οποίο σήμερα συμμετέχουν πάνω από 30 αεροδρόμια από 14 χώρες που αντιπροσωπεύουν το 37% της ευρωπαϊκής επιβατικής κίνησης, συνεχίζει την προσπάθεια κατά της κλιματικής αλλαγής, έχοντας μάλιστα ήδη προσεγγίσει σημαντικά τον ευρύτερο ευρωπαϊκό στόχο, της μείωσης των ετήσιων εκπομπών άνθρακα κατά 20% μέχρι το 2020.
Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΚΡΙΣΙΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ





Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου   19:00 μ.μ.

Στο κτίριο του Δήμου στα Σπάτα στην Αίθουσα Συνεδριάσεων, Ισόγειο
ΘΕΜΑ" Ανταλλαγή απόψεων για την επίλυση του αποχετευτικού προβλήματος του Δήμου ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ και λήψη σχετικών αποφάσεων"

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Εκ μέρους όλης της συντακτικής ομάδας της εφημερίδας μας και των συνεργατών της, θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στον ετήσιο χορό μας. Η αίθουσα του κέντρου κατακλύστηκε από κόσμο ξεπερνώντας κάθε μας προσδοκία. Μας τιμήσανε με την παρουσία τους Βουλευτές της Περιφέρεια μας, Δημοτικοί Σύμβουλοι από τον Δήμα Σπάτων Αρτέμιδος, Ραφήνας Πικερμίου, Νομαρχιακοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι τοπικών Συλλόγων αλλά και φορέων της πόλης μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που μας στηρίζετε καθημερινά στο εκδοτικό μας επιχείρημα, μια προσπάθεια που έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό το ήθος, την εντιμότητα και την ανεξάρτητη πολιτική τοποθέτηση.


Να είστε βέβαιοι ότι θα παραμείνουμε ανεξάρτητοι και αταλάντευτοι στις θέσεις και τις απόψεις μας.






Για την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΠΟΨΗ»


Αναστασία Καρνέση


Αρχισυντάκτρια


Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011
-Αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός πως ο κάτοικος της Ραφήνας κ. Γιάννου «οργισμένος?» που βρισκόταν στον χώρο του ΔΣ διέκοπτε την συνεδρία προκλητικά αποσυντονίζοντας την συζήτηση η οποία διεκόπη για μερικά λεπτά, παρ’αυτά, παρ’όλη την επέμβαση της Αστυνομίας δεν κατέστη δυνατή η αποχώρησή του.




ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!! Όλα όσα συνέβησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου στο καυτό Θέμα που αφορά το ΚΕΛ.


Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την τοποθέτηση του κ. Κεχαγιόγλου (πρ. Δημάρχου) ασκώντας έντονη κριτική στον κ. Χριστόπουλο για την μη εύρεση της νέας μελέτης που αφορούσε το ΚΕΛ και που έγινε το 2010. Εμείς τελικά δεν καταλάβαμε γιατί για περίπου μία ώρα έπρεπε να ακούμε πού είναι ο Φάκελος σε ποιο συρτάρι, σε ποιο γραφείο και αν έπρεπε ο νυν Δήμαρχος να είναι ενήμερος…
Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Ακυρωτική απόφαση της Περιφέρειας, της αριθ. 243/2010 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αρτέμιδος

ΑΠΟΦΑΣΗ

ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Ακύρωση της αριθ. 243/2010 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αρτέμιδος, που αφορά «Καθορισμός εξόδων παράστασης Προέδρου και Αντιπροέδρου Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Δήμου Αρτέμιδος για το έτος 2010 (άρθρο 242-παρ.1 ΚΔΚ)»



Η ανωτέρω απόφαση ελήφθη κατά παράβαση της παρ. 6 του αρθ. 93 του ν. 3463/06, με την οποία ορίζεται ότι «Έναν (1) μην πριν από την διενέργεια των εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών, το δημοτικό συμβούλιο αποφασίζει μόνο για θέματα που αναφέρονται σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης».

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Διαπαραταξιακή συνάντηση στην Ραφήνα με θέμα το ΚΕΛ!!!

Συζητήθηκε το Θέμα του ΚΕΛ, ακούστηκαν όλες οι προτάσεις, με βαρύτητα όμως την πρόταση δημιουργίας τοπικού ΚΕΛ τριτοβάθμιου (εισηγήθηκε σχετική μελέτη). Η υιοθέτηση της μελέτης και η αποδοχή της κατασκευής του θα ανοίξει τον δρόμο και στους υπόλοιπους Δήμους... Αναμένουμε την Τρίτη που θα συζητηθεί στο Δ.Σ.

Θεσμικό Πλαίσιο για την επαναχρησιμοποίηση επεξεργασμένων υγρών αποβλήτων


Με Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπέγραψε η Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη, και οι συναρμόδιοι Υπουργοί Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ιωάννης Ραγκούσης, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέας Λοβέρδος, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκανδαλίδης τίθεται το αναγκαίο θεσμικό πλαίσιο για την ασφαλή αξιοποίηση των επεξεργασμένων υγρών αποβλήτων, μέσω διαφόρων μορφών επαναχρησιμοποίησης.

Η μέχρι τώρα απουσία ενός ολοκληρωμένου και σαφούς θεσμικού πλαισίου αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα για την προώθηση και ευρεία εφαρμογή της επαναχρησιμοποίησης η οποία μπορεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο ορθολογικής διαχείρισης των υδατικών πόρων. Ειδικότερα, μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων αφ ενός από την προϊούσα λειψυδρία και ξηρασία στην περιοχή της Μεσογείου, καθώς και την αναμενόμενη επιδείνωση του προβλήματος λόγω της κλιματικής αλλαγής, και αφ ετέρου από την έντονη ταπείνωση ή /και υφαλμύρινση των υπόγειων υδροφορέων ορισμένων περιοχών της χώρας.

ΚΕΛ: ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ Ή ΡΑΓΔΑΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ;

Ένα καυτό θέμα που απασχολεί τους κατοίκους των περιοχών της Αν. Αττικής ως προς την εξέλιξή του, είναι η δημιουργία του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων (ΚΕΛ) που θα επηρεάσει τις περιοχές αυτές θετικά αν επιτευχθούν οι σωστές λύσεις αλλά και αρνητικά αν οι αποφάσεις βυθιστούν σε μια προχειρότητα λύσεων λόγω του επείγοντος που έχει ορίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πολλοί κάτοικοι των περιοχών αυτών δεν έχουν ολοκληρώσει Άποψη για το τι πραγματικά σημαίνει ΚΕΛ και πώς κάποια πράγματα έχουν παρανοηθεί, έτσι ώστε με σωστή επικάλυψη να αποφευχθούν οι όποιες αντιδράσεις απέναντι σε ένα τέτοιο έργο.

Η Εφημερίδα μας όπως έχει προαναγγείλει και στο διαδίκτυο ξεκινάει έναν αγώνα σωστής ενημέρωσης προς τους πολίτες για το τι πραγματικά συμβαίνει, ποιες είναι οι προθέσεις των υπευθύνων και ποιες αντιδράσεις έχουν προκληθεί τόσο σε πολιτικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Ποιες θα ήταν οι ιδανικές προτάσεις για το συμφέρον του τόπου και του περιβάλλοντος.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΚΕΛ

                                                              Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί σε συνεδρίαση τη Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 19.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος για να συζητηθεί το παρακάτω θέμα :
1. Ενημέρωση και συζήτηση για τον Βιολογικό Καθαρισμό εν συνεχεία της διαβούλευσης που έγινε στις 3 Φεβρουαρίου 2011 μεταξύ των κ. Δημάρχου και των επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων της μειοψηφίας.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

                                                                     ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΟΣ





Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

1ο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος



Σε έντονο ύφος και με πολλές αντιδράσεις εξελίχθηκε το 1ο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος. Συγκεκριμένα πριν από τα ημερησίας θέματα που είχαν τεθεί προς συζήτηση ο Αρχηγός της Μειζ. Αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Κασίμης ζήτησε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να γίνει ενημέρωση στο Δ.Σ. για τις κινήσεις του Δήμου και του Δημάρχου πάνω στο φλέγον Θέμα του ΚΕΛ και να συζητηθεί ως προ ημερησίας θέμα. Υπήρξε μια σχετική αντίδραση από την συμπολίτευση που υποστήριξε ότι «….Γίνονται ενημερώσεις και συζητήσεις με αρμόδιους φορείς, θα είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε το θέμα σε επόμενο Συμβούλιο…». Η αναφορά αυτή ήταν αρκετή για να προκαλέσει μια σχετική αναστάτωση στην αίθουσα του Δημ. Συμβουλίου μιας και η προθεσμία για την κατάθεση απόψεων για το ΚΕΛ ως προς το αρμόδιο Υπουργείο εκπνέουν στο τέλος Μαρτίου.

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ «ΧΕΡΙΑ»ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ


Καλή σας χρονιά!... Το 2010 ήταν μια χρονιά με πολλούς θανάτους στη χώρα μας απ’ τους οποίους οι 2.000 οφείλονταν σε τροχαία ατυχημάτα… Κάποιοι λοιπόν πέρασαν τις γιορτές μακριά από αγαπημένα τους πρόσωπα που έχουν φύγει από κοντά μας…γονείς έμειναν χωρίς παιδιά και παιδιά χωρίς γονείς…οι αιτίες; Η άγνοια, η επαναστατική «μαγκιά», η ανθρώπινη επιπολαιότητα, το αλκοόλ, η κούραση, η «ατυχία», η έλλειψη οδικής παιδείας και κυκλοφοριακής αγωγής, οι προπολεμικοί δρόμοι της χώρας μας και κυρίως…η ταχύτητα! Αφήνω λοιπόν το 2011 να μπει με μια προσδοκία…την προσδοκία ενός ασφαλέστερου τρόπου ζωής και την υπόσχεση για μια πιο ανθρώπινη χρονιά.

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος με δυναμικότητα δίπλα στη Νεότητα!!!

Την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011 παραβρέθηκα στη σύναξη Νέων της Μητροπόλεως μας . Πράγματι είναι σημαντικό να ακούς λόγια που θα μιλήσουν στη ψυχή σου αλλά και να νιώσεις ότι δεν είσαι μόνος σου στον ‘’πόλεμο’’ της σημερινής εποχής . Το πνευματικό κέντρο του Αγίου Νικολάου κατακλείστηκε από νέους της ηλικίας μου αλλά και άλλων ηλικιών αποδεικνύοντας ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ που έχουν όλοι για την ανάπτυξη των ψυχικών τους οριζόντων και την αγάπη τους προς το πρόσωπο του Σεβασμιότατου.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ.........ΚΕΛ: ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ Ή ΡΑΓΔΑΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ;, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ: ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΤΩΡΑ! 8 ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Κ.Κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ!!! ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ "ΑΠΟΨΗ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!!!

ΚΕΛ Η ΡΑΦΗΝΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!

Σύσκεψη των επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου

Η ΟΚΟΠΟΛΙΣ αποδέχτηκε , μετά από τηλεφώνημα, σήμερα 1 Φεβρουαρίου 2011, από την γραμματέα του Δημάρχου, κ. Χριστόπουλου, να συμμετέχει την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 12μ.μ,στην σύσκεψη των επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, όπως είχε αποφασιστεί, στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο ,με θέμα το ΚΕΛ.

Από Γραφείο Τύπου Δημοτική Κίνηση Ραφήνας-Πικερμίου «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ»

ΙΩΣΗ-------->ΠΕΡΥΣΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ......ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΙΩΠΗ!!!

Είναι απορίας άξιο…… Πέρυσι αγοράστηκαν εκατομμύρια εμβόλια για να αντιμετωπιστεί ο Iός (H1N1) ή αλλιώς γνωστός ως Γρίπη των χοίρων ή στα αγγλικά influenza A(H1N1), φέτος καμία επιπλέον παραγγελία δεν έγινε εκτός των προβλεπόμενων αντιγριπικών εμβολίων. Δαπανήθηκαν εκατομμύρια Ευρώ για την αγορά και την διάθεση στον ΕΟΦ και δυστυχώς λίγοι ήταν αυτοί που εμβολιάστηκαν….Επεστράφησαν?? Ποιος ξέρει….!!! Φέτος θεωρείται από τους Ιατρούς ως μια από τις δυσκολότερες περιόδους έξαρσης Ιώσεων που δεν είναι άλλος εκτός από τον Υιό (H1N1), παρ’ όλα αυτά ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ…..Γιατί??

Που θα τη βρείτε

Η Φωτό Μου
Μηνιαία Τοπική Εφημερίδα
Διανέμεται στους εξής Δήμους: Αρτέμιδας, Σπάτων, Ραφήνας
Προβολή πλήρους προφίλ

Πρωτοσέλιδα