Καλώς ήρθατε

Καλώς ήρθατε

Αναγνώστες

Copyright Apopsinews.blogspot.com. Από το Blogger.
Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΕ ΗΘΟΣ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!!!

     Με μια σεμνή και ειλικρινή ομιλία, ο Δήμαρχος Σπάτων Θανάσης Τούντας δήλωσε πως δεν θα είναι Υποψήφιος στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Σε ένα φορτισμένα συναισθηματικά κλίμα ο Δήμαρχος Σπάτων ευχαρίστησε θερμά τους κατοίκους των Σπάτων και τους συνεργάτες του, αλλα και διαμήνυσε προς όλους που τον κατηγορούν και τον συκοφαντούν εδώ και τόσο καιρό, πως δεν θα σταματήσει να ελέγχει και να παρακολουθεί την πολιτική κατάσταση στον νέο Δήμο. "Παραδίδουμε έργο και θέλουμε να συνεχιστεί... θα είμαστε απέναντι σε όποιον προσπαθήσει να βαλτώσει τον νέο Δήμο και τα έργα που έχουν γίνει!!"
     Η εφημερίδα "ΑΠΟΨΗ" και οι συνεργάτες της χαιρετίζουν την γενναία και γεμάτη ήθος πολιτική απόφαση του Δημάρχου Σπάτων Αθ. Τούντα, και υπόσχονται να σταθούν δίπλα του σε οποιαδήποτε μελλοντική του πολιτική δραστηριότητα......

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ - ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΣΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ

    
     Χθες ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γ. Κασίμης σε προγραμματισμένη συνάντηση που είχε με τους κατοίκους του Δήμου Σπάτων δεσμεύτηκε δηλώνοντας ότι κύριο μέλημά του με την ανάληψη των καθηκόντων του στο νέο Δήμο, θα είναι η επίλυση του δικαίου αιτήματος των κατοίκων τόσο του Δήμου Σπάτων όσο και της Αρτέμιδος προκειμένου να επιτευχθεί η σύνδεση των δύο Δήμων με τον σταθμό του Προαστιακού - Μετρό "Παιανία - Κάντζα".
Οι κάτοικοι έχοντας ικανοποιηθεί από την δέσμευση αυτή, ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι μια απόσταση πέντε λεπτών πρέπει να καλύπτεται από δικό τους όχημα ενώ στον γειτονικό δήμο της Παιανίας η μεταφορά των δημοτών προς το σταθμό γίνεται με δημοτική συγκοινωνία. Δυστυχώς το σοβαρό αίτημά τους δεν έχει βρει ανταπόκριση μέχρι τώρα αν και οι πιέσεις προς τον Δήμαρχο Σπάτων ήταν αρκετές εδώ και 2 χρόνια εκείνος αδιαφορούσε.
Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

«ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΙΜΗ»

ΑΡΘΡΟ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΠΑΤΩΝ

ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΑΝΤΗΛΑ

Κάθε Δημότης που αγαπάει την πόλη, τους συνδημότες του και έχει το μεράκι να συμβάλλει στα κοινά συμμετέχοντας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, προσχωρώντας σε κάποια Δημοτική Παράταξη, θα πρέπει ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ, να λάβει υπόψη του κάποιες ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΕΣ παραμέτρους με μόνη σκέψη το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ για όλους τους δημότες!
Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Tροποποιείται η διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 305, ώστε να διέρχεται απο το κέντρο του Δήμου Σπάτων.

Με ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΑ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από σήμερα Δευτέρα 13/9/2010 καταργούνται οι παρακάτω λεωφορειακές γραμμές:


Που θα τη βρείτε

Η Φωτό Μου
Μηνιαία Τοπική Εφημερίδα
Διανέμεται στους εξής Δήμους: Αρτέμιδας, Σπάτων, Ραφήνας
Προβολή πλήρους προφίλ

Πρωτοσέλιδα