Καλώς ήρθατε

Καλώς ήρθατε

Αναγνώστες

Copyright Apopsinews.blogspot.com. Από το Blogger.
Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

 Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση την 25η του μηνός


Αυγούστου του έτους 2010 ημέρα της εβδομάδος Τετάρτη και ώρα 8:30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, που ευρίσκεται στην 5η Στάση Λεωφ. Βραυρώνος, στο κτίριο συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην Δημοτική Φιλαρμονική Αρτέμιδος και πρώην Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αρτέμιδος), προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:
Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

Με την υπ’ αριθμόν 130/2010 απόφασή του το ΣτΕ έκρινε παράνομο το σχέδιο προεδρικού διατάγματος που ήρε την απαλλοτρίωση που είχε επιβληθεί για την δημιουργία κοινόχρηστου χώρου στάθμευσης σε ακίνητο το οποίο βρίσκεται 500 μέτρα από την ακτή. Το επίμαχο σχέδιο προεδρικού διατάγματος υιοθετεί επίσης γνωμοδότηση του ΣΧΟΠ για την μετατροπή ενός τμήματος του χώρου στάθμευσης σε οικοδομήσιμο χώρο, καθώς και την δημιουργία πεζοδρόμου και προκηπίων.


Σύμφωνα με το ΣτΕ το σχέδιο προεδρικού διατάγματος είναι παράνομο καθώς δεν εκφέρεται κρίση ως προς την αναγκαιότητα της απαλλοτρίωσης και την μη κατάργηση του χώρου στάθμευσης , δεδομένου ότι το καλοκαίρι η Αρτέμιδα δέχεται πλήθος επισκεπτών και συνεπώς μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων.
Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Απομάκρυνση Κεραίας Κινητής Τηλεφωνίας

Από την Διεύθυνση Χωροταξίας και Πολεοδομίας Νότιου Τομέα της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής ανακοινώνεται ότι μετά την ολοκλήρωση των διοικητικών διαδικασιών για την κατεδάφιση αυθαίρετης κατασκευής κεραίας κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας WIND σε κτίριο επί των οδών Υπαπαντής 26 και Κανάρη στο Δήμο Αρτέμιδας, η κεραία και η υποδομή της αφαιρέθηκαν από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας χωρίς να χρειασθεί κατεδάφιση από τα συνεργεία της Νομαρχίας.
Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Ένας ούριος άνεμος φύσηξε…… του εκδότη



Μετά την σιωπή που αναφέρθηκα στο προηγούμενο φύλλο, ήρθε επιτέλους η ανάσα, η πνοή που θα δώσει νέα κατεύθυνση στις δύο πόλεις, που τόσα πολλά θέλουμε εμείς οι δημότες να γίνουν, να αναπτυχθούν, να ολοκληρωθούν και να δώσουν την εικόνα που τους αρμόζει.
Η ΝΕΑ ΠΝΟΗ άνοιξε τα φτερά της και ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Γ. Κασίμης σε μια συγκέντρωση σταθμό, με ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια έθεσε το θεμέλιο λίθο για την αγωνιστική πορεία αυτής της εκλογικής αναμέτρησης.
Τα λόγια περιττεύουν, γιατί κατά το αρχαίο ρητό «νοῦς ὁρᾷ καί νοῦς ἀκούει» οι πολίτες κρίνουν και αποφασίζουν για το μέλλον ενός τόπου, έχοντας όμως τους σωστούς οδηγούς οι πορείες δεν παρεκκλίνουν αλλά προχωρούν με σταθερότητα σ’ ένα λαμπρό μέλλον.
Ας ευχηθούμε η «ΠΝΟΗ» τους να γίνει ο ούριος άνεμος που θα οδηγήσει το καράβι του νέου δήμου μας σε σταθερό λιμάνι.

                                                                                          Ανδρέας Γλαβάς

Που θα τη βρείτε

Η Φωτό Μου
Μηνιαία Τοπική Εφημερίδα
Διανέμεται στους εξής Δήμους: Αρτέμιδας, Σπάτων, Ραφήνας
Προβολή πλήρους προφίλ

Πρωτοσέλιδα