Καλώς ήρθατε

Καλώς ήρθατε

Αναγνώστες

Copyright Apopsinews.blogspot.com. Από το Blogger.
Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΔΕΣΜΕΥΣΗ κ. Γ.ΚΑΣΙΜΗ

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γ. Κασίμης τελειώνοντας την ομιλία του έκανε την πρώτη του επίσημη δήλωση-δέσμευση.

Ανακοίνωσε και δεσμεύτηκε, ότι με την ανάληψη των καθηκόντων του ως νέος Δήμαρχος θα ανακαλέσει την απόφαση του Δημ. Συμβουλίου περί έγκρισης χρηματοδότησης του έργου «Ανακατασκευή πεζοδρομίων Λ. Αρτέμιδος» του κ. Αλτιπαρμάκη που πάρθηκε το 2007 που υποχρέωνε τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων να αποδώσουν το 100% των εξόδων κατασκευής και συντήρησής τους και θα επανέλθει στην πάγια θέση του που είχε με την απόφαση του 2005 με την οποία ο Δήμος και οι ιδιοκτήτες θα αναλάβουν κατά το ήμισυ τα έξοδα (50-50%) ανακατασκευής.

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Ο Γ. Κασίμης έφυγε για τελικό

Μεγαλειώδη για τα τοπικά δεδομένα χαρακτηρίζεται η συγκέντρωση που διεξήχθη χθες το βράδυ, στην πόλη της Αρτέμιδας. 4 μήνες σχεδόν πριν τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου ο Γ. Κασίμης αποφάσισε να κοινοποιήσει τις βασικές αρχές του συνδυασμού του, με μία πολιτικά γενναία κίνηση. Ανοιχτή συγκέντρωση στην καρδιά του καλοκαιριού, παρ' όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε αυτη την περίοδο (άδειες, έλλειψη βενζίνης κ.λ.π). Η κίνηση του αυτή όμως είχε επιτυχία. Όσοι είδαν τον παλμό του κόσμου που άγγιζε τα 1000 άτομα έλεγαν ότι ο Γ. Κασίμης είναι πλέον βέβαιο ότι θα είναι ο νέος Δήμαρχος του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας. Τελειώνοντας την ομιλία του δεν έκανε δηλώσεις παρά ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους παρευρισκόμενους και παράλληλα πραγματοποίησε την πρώτη του δήλωση-δέσμευση ότι με την ανάληψη των καθηκόντων του ως νέος Δήμαρχος θα ανακαλέσει την απόφαση του κ. Αλτιπαρμάκη που έχει σχέση με τα πεζοδρόμια του Δήμου μας που έγινε το 2007 και υποχρέωνε τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων να αποδώσουν το 100% των εξόδων τοποθέτησής τους και θα επανέλθει στην πάγια θέση του 2005 με την οποία ο Δήμος και ιδιοκτήτες θα αναλάβουν κατά το ήμισυ τα έξοδα (50-50).
Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ <ΝΕΑ ΠΝΟΗ>...ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΤΑ...


ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 20:30

Η ΣΙΩΠΗ……………………………..

Του εκδότη
Μια καυτή θερινή περίοδος έχει ξεκινήσει, κοντράροντας τις καιρικές συνθήκες που κάθε άλλο από αύξηση θερμοκρασίας δείχνουν.

Απεργιακό κλίμα σε έντονο βαθμό, συνθέτει το σκηνικό της απαξίωσης του λαού που προσπαθεί να καταλύσει τα δεδομένα.

Πιπεράκιας με......................ΑΠΟΨΗ.....

Αυλαία για την δημοτική παράταξη “ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ”
“Αποδεσμεύω τα πολιτικά μέλη του Συνδυασμού μου και τους αφήνω ελεύθερους να αναζητήσουν νέα πολιτική στέγη. Ζητάω όμως να παραμείνει ενωμένη η πολιτική ομάδα μέχρι το τέλος της θητείας ώστε να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την εντολή που πήραμε από τον λαό της Αρτέμιδας και οφείλουμε να το σεβαστούμε”.

Συνέντευξη με τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου κ. Παν. Τουτσίδη

……. «Εάν υπάρξει ένας κατάλληλα συγκροτημένος συνδυασμός που να εκφράζει και να καλύπτει ουσιαστικά τόσο την πόλη μας όσο και τις δικές μου ιδεολογίες και πεποιθήσεις, τότε σίγουρα θα είμαι ένας από αυτούς που θα ασχοληθώ και θα αναλώσω τον εαυτό μου για το συμφέρον του συνενώμενου Δήμου. Πιστεύω ότι θα υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες που χρειάζονται όμως ικανούς ανθρώπους χωρίς υστεροβουλίες και προσωπικά συμφέροντα…..»

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Κιάφας λόγω έργων




Από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής ανακοινώνεται ότι, στα πλαίσια του έργου ανακατασκευής των περιμετρικών οδών του άξονα Σπάτων - Αρτέμιδας , θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων από σήμερα έως και την 31η Ιουλίου 2010 στο τμήμα της οδού Κιάφας από την συμβολή της με την οδό που την συνδέει με τον οδικό άξονα Σπάτα - Αρτέμιδα και για ένα χιλιόμετρο (θέση Άγιος Γεώργιος Βουρβά).
 

Που θα τη βρείτε

Η Φωτό Μου
Μηνιαία Τοπική Εφημερίδα
Διανέμεται στους εξής Δήμους: Αρτέμιδας, Σπάτων, Ραφήνας
Προβολή πλήρους προφίλ

Πρωτοσέλιδα